Van rosszabb mentális állapot a pánikbetegségnél?
Figyelt kérdés
nehéz elhinni,hogy létezik-e olyan pszichés betegség,ami rosszabb a pánikbetegségnél.máj. 2. 15:13
2/12 anonim válasza:
Mindenkinek az a legrosszabb ami neki van,kész
3/12 anonim válasza:
Inkább valami jobbat képzelj el. Mondjuk, hogy milyen jó lesz, amikor már nem leszel pánikbeteg. Remélem jársz terápiába és segítenek neked!
4/12 anonim válasza:
A demencia rohadtabb, mert nem tudsz magadról gondoskodni, fél percig sem tart az emlékezeted, ki vagy szolgáltatva, és gyógyíthatatlan.
A parkinson kórbis az.
A pánikbetegség gyógyítható.
5/12 anonim válasza:
4esnek igaza van plusz szerintem a skrizofrénia...Hallucinálsz meg minden nem létező dolgot valósnak képzelsz..
6/12 anonim válasza:
Szerintem egy egészségesen született embernek a pánikbetegség a legrosszabb mentális baj amit "magára szedhet". Gyakorlatilag az életének minden aspektusát érinti és lenulláza.
7/12 anonim válasza:
Skizoféniát vagy a súlyos autizmust mondanám elsőre.
8/12 anonim válasza:
Pánikbeteg voltam, és pár évre rá OCD-s vagyok már sokkal rosszabb, mint a pánikbetegség volt.
9/12 anonim válasza:
A pb egész élhető, meg lehet tanulni vele együtt létezni. Na meg (főleg gyógyszerekkel) kezelhető és szinten tartható az àllapot
10/12 anonim válasza:
a pánikbetegségnél nincs rosszabb. hazudik,aki mást mond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!