Van itt olyan akinek egész napos "nehézlégzése" van? Nekem olyan mintha folyamatosan mély levegőt kellene venni és ha nem tudok akkor rosszabb sokkal. Mitől van ez? Van itt olyan akinek ilyen problémája van volt?
Figyelt kérdés
2020. márc. 10. 10:52
2/17 A kérdező kommentje:
Szia neked is volt hasonló ?
2020. márc. 10. 11:05
3/17 anonim válasza:
Kimerültség (pszichés), stressz, szív- vagy légúti betegségek. Egyéb pszichés problémák.
Volt.
4/17 anonim válasza:
Nekem is volt, 1 évig folyamatosan, már másra sem tudtam figyelni csak erre.
1. Orvosi kivizsgálás. Vérnyomás röntgen, terheléses EKG.
2. Ha nincs bajod kezdj el heti 3x futni az megoldja.
5/17 A kérdező kommentje:
Végigjártam már mindent Tüdő, Asztma, Sziv vizsgálat, Ekg Terheléses, Pajzsmirigy vizsgálat voltam Fül orr gégészeten . Igaz mostanában van egy kis megfázásos téma de nem hiszem az okozza ...
2020. márc. 10. 12:20
6/17 anonim válasza:
Nekem is...most is. Szenvedek tőle.
A koronavírusnak mondjuk jellegzetes tünete.
7/17 anonim válasza:
Jelen...
Nekem 1-2 hete kezdodott
8/17 A kérdező kommentje:
Nektek miben nyilvanul meg a nehezlegzes!
2020. márc. 10. 14:18
9/17 A kérdező kommentje:
?
2020. márc. 10. 14:18
10/17 anonim válasza:
Nekem pszichoszomatikus, ha stresszelek és kényszergondolataim vannak, akkor hajlamos vagyok visszaszorítani a levegőt, vagy rosszul lélegezni. Néha kapkodom, ájuldozok, ha nyugis a környezet és nincs ún. “gondoltrohanásom”, akkor meg normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!