Van itt olyan akinek egész napos "nehézlégzése" van?
Nekem olyan mintha folyamatosan mély levegőt kellene venni
és ha nem tudok akkor rosszabb sokkal. Mitől van ez? Van
itt olyan akinek ilyen problémája van volt?
Nekem is hasonlo kb 4 ève.Vannak jobb napok,de ahogy múlik az idö egyre rosszabb. Most 6napja folyamat a nyakam ès a mellkasom be van feszülve,szèdülök ès elaludni is nagyon nehèz. Jèg hideg ès izzad a talpam meg tenyerem. Èn is voltam mindenhol kivizsgáláson ès minden rendben. Gyógyszert nem akarok szedni ,de pàr napja olyan roham jött ràm elslvàs elött, hogy nagyon elgondolkodtam rajta hogy ezt màr nem bírom ès muszaj lesz.
2020. márc. 13. 03:34
12/17 anonim válasza:
Helló!
Engem is érint a téma. Nekem egyik pillanatról a másikra foci közben jött rám. A szívemnél érzem hogy nincs minden rendben, bár ultrahang és terheléses ekg nem mutatott semmi rendellenest. Ennek már fél éve, azóta együtt élek vele.
2020. márc. 27. 19:53
13/17 anonim válasza:
Szia!
Én ugyanígy vagyok vele, próbáltam legzőgyakorlatok is, de de mindig félbe kell szakítanom, mert úgy érzem nem kapok levegőt. Be van feszülve a nyakam a mellkasom, olyan mintha folyton lenne rajta valami. Szivemmel voltam kivizsgalason, de azt mondjak valószínű psziches gond, úgyhogy neked is az lehet.
Jobbulást! :)
2020. máj. 1. 10:19
14/17 anonim válasza:
Sziasztok!Úgy látszik vagyunk egy páran akik ezzel a problémával küzdünk.Nekem is feszül a mellkasom és du már a légzésem is zavaros.Azt érzem be kell vennem egy frontint. Attól egy kicsit megnyugszom. Kb 2 hete szedek antidepresszánst mert egyre erősödik ez az érzés.Egy éve szedek altatót akkor kezdődött minden.Mellékhatásai elég nyomasztóak voltak váltottam gyengébbre így legalább alszom.Bevallom egyre hülyébb vagyok tőle.Ez miatt jött a többi gyógyszer .
2020. máj. 13. 20:50
15/17 anonim válasza:
Sziasztok. Sajnos nekem is ez van... Lassan februar ota mellkas fajdalommal kiserve.. Van mikor folyamatosan faj van hogy csak itt ott osszeszorul a mellkasom... Nemtudni mitol kwhet voltam en is ekg terheleses ekg sziv ultrahang mellkas rontgen.... Majd a gerincemmel megyek mr-re.. De nem hiszem hogy attol van nincs egy nyugodt napom folyamatoaan azon gondolkozok hogy mitol lehet
2020. júl. 11. 23:44
16/17 anonim válasza:
Velem is ugyan ez van 2 hete, minden egyes nap. Nektek segített már valami vagy esetleg elmúlt magától? Az orvosok szerint stressz. Én is 0,25 Frontint kaptam, de az nem nagyon akar segíteni maximum nagyon kevés időre, vagy amíg újra meg nem mozdulok. Próbáltam a Sedacur-t és az sem nagyon segít. Folyamatosan, sűrűn, mély levegőket kell vennem és néha szúr a szív fele és nyom a mellkasom is. Nektek mennyi idő múlva múlt el és mitől? (Már amennyiben elmúlt).
2021. jan. 26. 15:05
17/17 anonim válasza:
Nekem is van ma nehéz légzésem.
Hátam is faj(van gerinc problemam).
A nagyobb lelegzet vetelnel azt érzem hogy nem igen akar levego menni a tudombe.
Mozgásra nem fulladok s nem fáradok el.
Mindig azon jár az agyam hogy biztos van valami a tudommel stb
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!