A Rexetin nevű gyógyszerre ráittam alkoholt több alkalommal is de azt írja a betegtájékoztató, hogy ha alkoholt fogyasztok rá akkor rosszabb állapotba kerülök. Ezek után szedjem-e a Rexetint?
1mg Xanaxot kell szednem napi 3×, Neurotop napi 2×, Rexetin napi 2×, 50mg Betaloc 1/2 napi1×, Huma-Pronol napi 3×, Panangin napi 3×.
A PROBLÉMA AZ, HOGY EGYRE TÖBB XANAXOT KELL SZEDNEM, HOGY NE LEGYEK PÁNIK BETEG ÉS HA NEM SZEDEK BE EGY NAP KB 6-7 MG-OT ÖSSZESEN (NEM EGYSZERRE CSAK EGY NAP ALATT, EGYSZERRE ALKALOMKÉNT KB 2-2,5MG AMI SEGÍT) AKKOR RÁM JÖN A PARANOIA ÉS HÁNYINGER + EMÉSZTÉSI ZAVAR. AMÚGY DOLGOZNOM IS KELL. 29 ÉVES VAGYOK. A BAJ MÉG AZ, HOGY ÍGY IDŐ ELŐTT EL FOG FOGYNI A XANAX !! AZ ORVOSNAK MONDTAM DE HIÁBA. SZEDJEM-E A REXETINT ITAL MELLŐZÉSÉVEL VAGY MÁR KÉSŐ MERT MÁR AZ OKOZ PARANOIÁT ?
Amúgy hányingerem inkább csak a munka helyemen szokott lenni meg fejfájás + (paranoia).
Itthon inkább csak a pánik.
2018 július eleje óta szedem a Rexetint Xanaxszal. Eleinte rossz volt mert a Rivotrilról kellett lejönnöm amit 2 évig szedtem de a Xanax és a Rexetin segített az Rivó elvonásának leküzdésében. Utána sokkal jobb volt de a munkahelyemen nem jöttem ki pár kollégával aztán itthon a Xanaxból többet vettem be és volt, hogy ittam is. Nem ittam gyakran de amikor ittam akkor nagyon sokat.
2015 év végétől szedtem még Xanaxot Rexivel akkor sokkal erősebb volt a hatása pedig akkor csak 0,5mg Xanaxot szedtem mellé és napi egy 20mg Rexet. Most 1mg Xanax + 2-szer 20mg Rex.
Amúgy az alkohol iránti sóvárgás ellen szedek Neurotoppot napi 2× 200mg-ot. Már volt rá példa tavaly, hogy azt mondta az orvos, hogy ha megint lesz alkohol fogyasztás akkor nem lesz gyógyszer felírás.
Persze most másik pszichiáterhez járok nem tudom, hogy mondjam-e neki az alkohol problémát mert azon hezitálok, hogy hátha ír fel valami gyógyszert rá vagy a Neurotoppon növelne de félek, hogy azt mondja, hogy többet nem ír fel gyógyszert de akkor viszont a hirtelen gyógyszer megvonástól félek, hogy bekattanok és delíriumba esek.
Amúgy ő is tud arról, hogy régen rengeteget ittam gyógyszerre e miatt kezeltek is az osztályon.
Szia! Offolok most, de írtad, hogy félsz a xanaxtól. Én lassan 25 éve szedem, elején 3x2 db 0í50mg-osat, aztán kb. 7 éve már csak reggel 1, délben 1 este 2 db 0,50 mg-osat.
Arra sem lehet inni egyébként. Hányingerre próbáld ki, nekem nagyon jól bevált, hogy egy kanálhegynyi őrölt gyömbért lenyelsz egy kis szénsavas vízzel vagy üdítővel.
Szédülésre meg a legolcsóbb, Egis B6 vitaminból kettő, és 10-15 perc múlva rendbe jössz. Hiába mondják a patikában, hogy van ilyen meg olyan, ez a jó B6 vitamin.
Bocs, hogy nem a kérdésre válaszoltam, csak az egyéb tüneteidre próbáltam valami hasznosat írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!