Pánikbeteg voltam (vagyok), sikerült megoldani a problémám de egyre rosszabbul vagyok,miért van ez ?
Figyelt kérdés
Egy nagy félelemmel szembe néztem.
De nem hogy jobb lenne,hogy leesett a kő a szívemről,hanem még rosszabbul vagyok.
Állandóan ideges,nem merek sehova menni,nem tudok koncentrálni,semmi nem érdekel.
Ez ilyenkor a gyógyulás folyamata?
2022. ápr. 15. 12:04
2/8 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék gyógyszert szedni 😑
2022. ápr. 15. 13:33
3/8 anonim válasza:
Akkor majd rosszabbak leszel. Ennyi.
4/8 A kérdező kommentje:
Miért, gyógyszer nélkül nem lehet jobban az ember ?
2022. ápr. 15. 14:43
6/8 A kérdező kommentje:
Seroquel 25mg XR kaptam.
Merjem szedni rá ?
2022. ápr. 17. 15:35
7/8 anonim válasza:
Persze (nem az előző vagyok). Viszont fontos, hogy mellé vegyél igénybe terápiát, pszichológust, mert a gyógyszer csak egy mankó, ami addig kell, amíg a terápiától feloldod a lelki gondodat.
De van olyan, hogy addig se tud az ember eljutni, olyan sz.rul van, ekkor kell gyógyszer. Nem az ördögtől való, csak mindenképp terápia kell mellé, önmagában ne szedd!
8/8 anonim válasza:
Ha azt írja hogy beteg, akkor arra gyógyszer kell.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!