Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Pszichiátriai lelet, nem értem?

Pszichiátriai lelet, nem értem?

Figyelt kérdés
Nemrég voltam pszichiáternél, mostanában sok minden gond rámzúdult, se enni, se aludni nem tudtam, egész nap stresszeltem. Ez állt a leletemen: "nem meghatározott depressziós epizód" fogalmam sincs mit jelenthet, kaptam nyugtató-altatót estére, reggelre meg feszültségoldót. Havonta kell majd járnom kontrollra. Valaki eltudná mondani miez a depressziós epizód? Köszönöm
2010. okt. 28. 00:01
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Hát sajnos annak ellenére, hogy klinikai pszichó akarsz lenni, sikerült a postodat egy szcientológus honlapról idekopizni.

szánalmas.

2010. okt. 29. 14:44
 22/24 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Nem személyiségzavaros vagyok, hanem "csak" depressziós epizódom van. Valóban nagyon sok minden összejött most az életemben, 4év után szakítottunk, anyagi gondok. Szedem a bogyókat és sajnos úgy érzem, hogy használnak, már nem vagyok annyira elkeseredett és szomorú. Kimerek menni a lakásból, emberekkel is tudok beszélgetni, eddig magamba fordultam,és a saját nyomoromon rágódtam, hogy milyen semmirevaló az életem. Remélem hamar jobban leszek és elhagyhatom a bogyókat, és nem lesz szükségem rájuk.
2010. okt. 29. 16:50
 23/24 anonim ***** válasza:

"Hát sajnos annak ellenére, hogy klinikai pszichó akarsz lenni, sikerült a postodat egy szcientológus honlapról idekopizni.

szánalmas."

Az nem is én voltam!!!XD

2010. okt. 29. 17:02
 24/24 anonim ***** válasza:
Én, a 18.51'-es éjszakai bagoly, pont a szcientológiára gondoltam, pedig nem is beszéltünk össze!
2010. okt. 29. 17:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!