Pszichiátriai lelet, nem értem?
Ööö... Hangulatjavítók fasza cuccok??? Na ha egyszer a szemem elé kerülsz, akkor tuti pofánváglak.:/
Biztass csak nyugodtan felesleges DROGOZÁSRA másokat!!! Ráadásul még a saját írásodnak is ellentmondasz. A megfázásra rögtön antibiotikumot szedsz???
"A depressziós epizós ilyen kb, csak nem a test, hanem a lélek betegsége. Mindenkinek van ilyenje, pl ha szakítasz, elválsz, meghal egy hozzátartozód, ha elhasalsz egy vizsgán, stb."
Ha valaki maga alá kerül valami miatt, az már rögtön betegség, amit egy bogyó ki fog kezelni?
Na az ilyen emberek hoznak ki a sodromból. Nem értesz hozzá, és ezért benyalsz minden hülyeséget.
A hangulatjavítók igen, fasza cuccok, mert javítják a hangulatodat. Drogok? igen "drogok", bár én inkább pszichoaktív szereknek hívnám őket. Azért, mert egyszer, indokolt esetben drogot szedsz (orvosi rendelvényre), nem valószínű, hogy bármi bajod lesz.
Magamnak meg nem mondtam ellent. Mert ha megfázok, c vitamint és paracetamolt, szalicilsavat (aszpirint) szedek. ezek vény nélkül kaphatóak. Csakúgy, mint bizonyos pszichoaktív antidepresszáns szerek. Rémlik? Pl etil akohol? :D és igen, a jó bor szerintem fasza cucc. Meg egy görbe estének is jó hatása van a depressziós epizódra XD
"indokolt esetben drogot szedsz (orvosi rendelvényre), nem valószínű, hogy bármi bajod lesz."
XDXDXDXD
"Rémlik? Pl etil akohol? :D és igen, a jó bor szerintem fasza cucc. Meg egy görbe estének is jó hatása van a depressziós epizódra XD"
XDXDXDXDXD
Sorry, de szerintem te nagyon tájékozatlan vagy. Oké, hogy nem ítéled el a pszichoaktív szereket, de sikerült a legkártékonyabbak közül választanod. Grat. (Y)
Amúgy önmagában egy kívülről bevitt szer nem fog orvosolni semmi lelki problémát.
Vigyázzatok az előbb szólóval, azon kívül, hogy baromságokat beszél, még egy agymosó/agymosott szcientológus is. Írjátok be a Google-ba, olvasgassatok egy kicsit és mindjárt tudni fogjátok, mire gondolok.
Kettőt pislogtok, és majd a vitaminkúráival meg az e-méterével jön majd... =)
Hopp, bocs!
A 11:33-as hozzászólóra gondoltam!
Egyébként szedd be a gyógyszereket, amiket írt, és SZIGORÚAN abban az ütemben állj le velük, ahogy a doki mondja. Különben rosszul lehetsz!
Ne hallgass az itteni "ne szedj drogokat" tanácsokra!
Előző, remélem is, hogy nem rám gondoltál. Soha semmi közöm nem volt a szcientológiához, sőt, elítélem az egészet úgy, ahogy van, és az áltudományos hülyeségeket is.
Klinikai pszichológus szeretnék lenni (és leszek is), ezért van valamennyi rálátásom a témára. Úgy gondolom, hogy a pszichiáterek túlzottan hajlamosak bebogyózni az embereket, azok pedig a bogyóktól várják a megoldást.
"Drogozni" pedig lehet, csak nem attól kell várni a megoldást, és nem veszélyes szerekkel kellene próbálkozni.
A pszichiáterek által felírt bogyók nagy része pedig sajnos az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!