Miért vannak ilyen gyakran öngyilkos gondolataim?
Keress fel pszichológust, vagy pszichiátert.
Ez szerintem OCD-nek, vagy depressziónak tűnik.
"Nemrég megtudtam, hogy a főnököm legjobb haverja pár éve felakasztotta magát a közeli hegyen"
Közeli hegyeken... Dombokon hegyeken... Kőbányák üregében... Itt ül az idő a nyakamon... Akkor is élek ha nem akarok, ha nem kísér senki utamon.
Ez egy dal, és ide illett kedves kérdező! Ne add fel! Szurkolok neked!!! Hidd el, nagyon értelmes vagy, megfogod találni azt ami kikapcsol téged! Minden életnek van értelme, a világban mindennek van értelme.
Az, hogy van egy tábla az úton, vagy annak, hogy az asztalodon van egy tolltartó, van értelme. Ezen elfilózofálni, hogy mindennek van haszna, és minden okkal születik. Ok-okozat a világunk.
6, Azért viszont nem kell már most meghalni, mert majd ők/mi egyszercsak nem leszünk többé.
Egyszer vagy 19, 20, 21... Ésszerű keretek között ki kell használni az éveidet. Először csak az évek halnak meg, ne ugorjunk ennyire előre, egyből egy élet. 😅
Nem kell túlmisztifikálni szerintem. Attól, hogy valaki ezt az utat választja, attól szerintem nem lett neki megoldva... Mi csak annyit érzékelünk/tapasztalunk, hogy már nincsen közöttünk, de hogy ő ezt végül hogyan élte meg, az utolsó másodpercekben és utána, fogalmunk sincsen róla. Valamiért biztos vagyok abban, hogy legalább az utolsó lélekzetvételkor vissza szeretnének jönni sokan, de már nincs rá lehetőségük...
Aztán, hogy tényleg van-e aki ezt megítéli, itt csak hinni tudjuk, de azt sem állíthatjuk biztosra, hogy utána nem történik semmi. Szerintem jobb ezeket helyén tartani, és visszaadni az irányítást a "természetnek". Minél inkább gondolkozol rajta, annál inkább be tudod pörgetni magad... Végén magad generálod a szerencsétlenséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!