Hogyan tudnám legyőzni ezt a brutál hipochondriát?
Szóval arról van szó, hogy halálosan félek a limfómától.
Szinte könyékig benyúlok minden lágyrészbe ahol tudom, hogy vannak nyirokcsomók, hogy találok-e vajon és nyilván van, hogy amikor már izomból nyomkodom akkor van hogy találok párat ilyen max 2-3mm hosszúkás kis nyirokcsomókat.
Illetve 2 van a lágyékomban szimmetrikusan, amit már mutattam orvosnak kb 8 éve, azt mondta hogy ez teljesen normális és azóta sincs vele semmi baj. De mégis rettegek hogy meghalok limfómában és egyszer felkelek és lesz egy kóros csomóm valahol. Tudom hogy ez nem normális de nem tudom legyőzni.
Van valami tippetek?
Gondolj arra, hogy a nyirokcsomók nyomogatása pont káros, végén még emiatt lesz bajod.
Ezt nekem régen egy körzeti orvos mondta, amikor elkaptam valami nyavalyát, nem én találtam ki.
Apránként elfogadod hogy van benned egy ilyen félelem, más út nem nagyon van.
Senki sem fog megmenteni a félelmeidtől mert ez benned van, amíg van.
Lassan, fokozatosan oldódni fog, de ez akár egy életen át is elkísérhet amíg fokozatosan leküzdöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!