Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Stressz a munkahelyemen,jobb...

Stressz a munkahelyemen,jobb ha inkább felmondok?

Figyelt kérdés

Nagyjából 3 hete vettek fel egy dohányboltba.Be vagyok jelentve,nem rossz a pénz sem,viszont iszonyatosan stresszes.Egyedül dolgozok ugyan,de a munkatársak nem a kedves kategóriába tartoznak.Állandóan cseszegetnek,Facebookon írnak ,de olyan dolgok miatt legtöbbször,ami nem is a munkakörömhöz tartozik.Legtöbbször egyhuzamban 7napokat dolgozok,ami nagyon fárasztó.Nem mutattak meg semmit úgy igazán,és vannak egyes vásárlók,akik mint egy darab húst úgy kezelnek(férfiakra gondolok itt éppen,de ez a legkevesebb baj).Én vagyok a 8.ott dolgozó 9 hónap alatt és többször kapom meg a vásárlóktól,hogy már megint új?

Rá adasul nincs fix helyem,engem olyan feltétellel vettek fel,hogy én leszek az az ember aki itt is ott is lesz.(Emiatt el kell végeznem egy terminál kezelői kepzest,amit már régen elkezdtem,viszont ha kész vagyok vele egyből egyedül kell majd dolgoznom,amitől nagyon félek,és nem is tartom jó ötletnek első alkalommal)

Kell a pénz,viszont borzasztóan stresszel a hely.Nem bírok aludni,úgy érzem ki vagyok rekesztve,a munkatársaim sokkal idősebbek nálam és sokszor úgy érzem kihasználnak hogy fiatal vagyok..És ha meg lesz a vizsga én megyek majd ha bárhol bárki beteg lesz,vagy szabadságra megy,mert hogy nekem meg lett ez a képzés.Őszintén félek,hogy ha ezt elvégzem egyedül dolgozzak benne,plusz ha utána mondok fel és még sem tetszik,ki kell fizetnem a képzés árát,és ha valaminél hibázok meg van rá az esély hogy én fizessem ki(egy lottónál mondjuk ez nagyon sok pénzekbe is kerülhet)

Nem érzem jól magam.23 éves vagyok,de úgy érzem annyira nem ezt akarnám csinálni,viszont a pénz is kell.

Próbáltam egyetemre járni,de panikbeteg lettem kozben.Maximalista vagyok,és állandóan csak tanultam és így is féltem hogy nem én leszek a legjobb.

Én csak elfáradtam.

Nem tudom merre tovább,annyira kétségbe vagyok esve.

Mit tegyek?

márc. 22. 13:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

,,.Nem mutattak meg semmit "

Engem is magamra hagytak már a legelső nap.Erre ,csak azt tudom tanácsolni ,hogy találd fel magadat.

,,Kell a pénz,viszont borzasztóan stresszel a hely.Nem bírok aludni,úgy érzem ki vagyok rekesztve,a munkatársaim sokkal idősebbek nálam és sokszor úgy érzem kihasználnak hogy fiatal vagyok"

Nem tudom ,hogy te személy szerint mit értesz az alatt ,hogy kihasználnak.De egyébként én szerintem minden hol ez van ,csak más formában.De egyébként a stresszt lehet kezelni hallgas pl: relaxációs zenét vagy szabad idődben sportolj,sétálj a természetben ezek amiket leírtam mind jó.

,,.És ha meg lesz a vizsga én megyek majd ha bárhol bárki beteg lesz,vagy szabadságra megy,mert hogy nekem meg lett ez a képzés"

Talán ezt értettedúgy ,hogy kihasználnak?

Ez már nincs meg minden munkahelyen vagy legalább is konkrétan a kihasználás ebben a formában,változatban.

,,Nem bírok aludni,úgy érzem ki vagyok rekesztve"

Az a baj ,hogy mondanám ,hogy hagyd ott ,de eddigi tapasztalataim szerint sokkal nem jobb a helyzet a többi helyen.Én szerintem menj el az orvosodhoz és íras fel vele valami altatót.

Ha súlyosbodik a helyzet akár alvás akár kirekesztettség miatt akkor hagyd ott ,de ez legyen a legvégsőbb megoldás!

márc. 22. 14:31
 12/15 anonim ***** válasza:

,,Ez már nincs meg minden munkahelyen vagy legalább is konkrétan a kihasználás ebben a formában,változatban."

Az én tapasztalataim szerint.De vannak ismerőseim akik is beszámoltak ilyenekről.Szóval nem is mondom azt ,hogy ritka ,csak azt ,hogy nem minden hol van így.

márc. 22. 14:35
 13/15 anonim ***** válasza:

,,Úgy dolgoztam 7 napot,hogy előző hét is benne volt péntektől,és a vasárnap 12 órás műszak volt 7ig,9re értem haza,és hajnal 3.30kor már keltem, hogy beéérjek mert kintébb lakok. De még a korán kelés sem baj,hogy 3.30kor kell keljek."

Nekem a rekord 14órás műszak volt.

márc. 22. 14:36
 14/15 A kérdező kommentje:

11es!teljesen jókat írsz,viszont rendszeresen sportolok,szedek nyugtatót és hangulatjavítót is,de semmit nem ér.Az evészavarom is ki újult,ami iszonyatosan zavar,és amiatt néha utcára sem akarok kimenni.

A kihasználást úgy értem,hogy én leszek az az ember,aki ugrál ide-oda.Nekem a fix helyem a dohánybolt,de ha meglesz a vizsga akkor lottózóba is kell mennem,amint ott beteg lesz valaki,vagy szabadságra megy,viszont akkor az államdo helyemről is kiesik valaki(mivel 3man vagyunk) így gondolom oda is én megyek majd

Nem tudom ezt még egyenlőre.

Megpróbálom a tényt elfogadni,hogy direkt szarakodnak velem,és valahogy helyre rakni,bár iszonyatosan megvisel mentálisan hogy kiteszem a lelkem,és cseszegetnek.

Kedves vagyok,és mindent megcsinálom mindig, még sem elég,és ez annyira fáj.

márc. 22. 14:38
 15/15 anonim ***** válasza:
Uhh most én is ebbe a dilemmába vagyok éppen... 5 hónapja vagyok ilyen termeléses munkába ahol csomagolni kell meg pakolni raklapra a terméket. De nagyon retek a munka tehát hajtanak. Nagyon elfáradok hiába csak 8 óra...A kollegák ahogy írta itt az előző valamelyik hozzászoló tehát a kollegák nem normálisak kivéve 1-2. Már mindenbe is belekötnek. Ha éppen kicsit áll a szalag akkor menjünk ide meg oda segíteni meg ilyenek. Van pár nem magyar is akik kötekednek folyton...Szóval igen hasonlóan vagyok mint te kérdező. Mindennapom stresszes, kimerítő. Mindennap a felmondáson gondolkozom. De az a baj hogy nem nagyon van munka szoval nemtudom elég patt a helyzet. Mondanám hogy mondj fel a francba de tudom hogy akkor meg miből éljen az ember főleg ha nem is találsz másikat...Nem tudom. De ha gondolod írj privátot. Hátha kitudunk találni valamit. 😔😌
márc. 22. 20:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!