Aki erős szociális fóbiába szenved az hogy tud dolgozni ?
Figyelt kérdés
Ahogy idősödök egyre rosszabb. Képtelen vagyok emberek közt dolgozni. Szorongok és mindig az van bennem hogy elrontok valamit és lebasznak kiröhögnek. Nem értek semmihez. Szinte csak olyan munkahelyeim voltak ahol egyedül voltam és őrködtem. Máshonnan kirugtak vagy én jöttem el mert nem bírtam a társaságot. Vagy mindig elrontottam valamit. Főleg ha figyeltek munka közbe. Gyógyszert szedek. Antideprenszánst de hiába. Aki szociális fóbiás ,hogy tud dolgozni. Milyen munkát végez ?2024. márc. 18. 17:34
1/4 A kérdező kommentje:
Már miatt vagyok depresszios,hogy nem tudok elhelyezkedni a fóbia miatt és szégyenlem is mások előtt magam ez miatt,de ugyse értenék meg. Nem találok olyan melot ahol egyedül vagyok.
2024. márc. 18. 17:44
4/4 anonim válasza:
Legyél valami állatos. Terápiás kihatással vannak az emberre. Persze csak ha szereted őket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!