Szociális fóbiások,bipolárisok ti tudtok dolgozni?
Figyelt kérdés
Zavarba vagyok emberek közt és állandoan rettegek hogy elrontok valamit. Sajnos nem is értek semmihez és le is nézem magam. Plussz még ingadozik a hangulatom is a bipoláris miatt.sokat vagyok depresszios.nagyon aggodok a jövőm miatt. Nem tudom mi tévő legyek. Sokszor már az öngyilkosságon agyalok de nem merem megtenni.2022. máj. 28. 16:29
1/11 anonim válasza:
Szerintem az rosszabb és lehangolóbb ha belegondolunk, hogy ennek nincs vége. Dolgozol közben szorongsz amíg meg nem halsz, hacsak el nem éred a nyugdíjt, ami nagyon messze van. Én próbálom egyesével túlélni a napokat, és bele sem merek igazán gondolni, hány napot kell még így átélnem.
2/11 anonim válasza:
Rendszeres kontroll, rendszeres gyógyszerszedés így leszek munkaképes. Mindenki pénzből él. Hiperkén egy szuperhős vagyok, depressziósként pedig egy halálba menetelő sötét erő. Voltak öngyilkossági kísérleteim is, de túléltem. Találd meg a megfelelő hatóanyagokat számodra az orvosoddal, mert enélkül nehéz lesz.
4/11 anonim válasza:
Én is szociál fóbiás vagyok pánikrohamokkal, így dolgozok, nem egyszerű. Próbáltam több antidepresszánst de általában nem tudok tőlük aludni. Most olyat próbálok ami altat, meglátjuk mennyire fog hatni.
5/11 anonim válasza:
Nekem szoc fób, bipollal, C-PTSD-vel. Nehezen tudok dolgozni.
6/11 anonim válasza:
Engem nagy nehezen leszazalekoltattak, így hogy "fiatal vagyok csak kivételes rokkantsági segélyt kapok.de legalább kapok.etkezesi jegyet és most pékárut is kapok családsegítotol. A lényeg,hogy akarj jobban lenni.en egész télen direkt mentem emberek közé de ha nm voltam jol akkor bicajoztam és az levitte a feszkot rólam. Védett munkahelyen kezdtem áprilisban,de engem senki nm pénzel így magamert és a kutyamert küzdök. Eleinte zavaró voltak a munkatársak meg elég rosszindulatú némelyik.de csak 4orat kell kibírni van két szünet is nekem. Nekem önbizalmat ad,hogy kikapartam magam a kak îból.szedni kell a gyógyszert es mindennap tenni a lelki egészségededert ez van, ezzel lehet élni.mar voltam fürdőben,vonatoztam.senki nm látja rajtam milyen gyógyszereket szedek.ha kell akkor kell.
7/11 anonim válasza:
Igen, tudok. Szerencsére pörgős munkahelyem van, ahol nem tudok a problémákon agyalni.
Igaz szociális fóbiám nincs.
Viszont van mellette egy csómó más bajom. Szerintem amúgy minden a gyógyszerbeállítástól függ. (Értsd. Ne szedáljanak zombivá, de ne is legyen erős mániás epizódom)
8/11 anonim válasza:
Melyik gyógyszereket szeded és milyen mennyiségben?
9/11 anonim válasza:
Ugyanez a problémám,leszázalékolt 40 es férfi vagyok.
A segélyt beosztom és még mindig agyalok hova kéne mennem hogy emberek között is legyek.
Szinte mindig egyedül vagyok.
10/11 anonim válasza:
Rendszeres kontroll pszichiáternél, gyógyszereke szedése, így teljes életet élhetsz. Meg kell találni a megfelelő kombót. Nekem bipolárishoz a hangulatstabilizátor mellé nagy mennyiségű antipszichotikum vált be.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!