Gáz ha emiatt úgy érzem csak részmunkaidő-ben tudnék dolgozni?
Vannak olyan munkák, ahol nem kell emberekkel találkoznod (olyan sokat) ilyen például ha férfi vagy, a mozdonyvezetői állás. Nőként villamos vezető. Egy piciny fülkében vagy teljesen egyedül, elzárva az utasoktól, az utadon vagy, nem zavar senki, villamosvezetőként max 1-2x kérnek tőled jegyet de az sem olyan, csak elveszed a pénzt és kidugod a jegyet egy ablakocskán.
Apám mozdonyvezető, tőle tudom milyen az a szakma, az a tipikus magányos farkas dolog. Senki nem háborgat, magad vagy egész munka alatt, egy kis helységben, és nagyon jó a fizetés is.
Biztos sok ilyen munka van még ahol egyedül lehetsz 0-24. Szóval én ezt tanácsolnám.
Rengeteg olyan szakma van ahol nem kell olyan sokat érintkezned emberekkel.
Például a portás szakma. Meglepődnél milyen portások vannak sok helyen, egész nap csak ülnek, netezgetnek, tv-t néznek, ha valaki oda megy hozzájuk letudják 1-2 mondattal és visszatérnek a saját dolgukhoz. Vagy a biztonsági őr is ilyen. Van olyan biztonsági őri munka ahol csak egy szobában vagy teljesen egyedül és nézegeted a monitorokat. Szóval gondolkodj inkább ilyesmiben, ezek mind viszonylag jól fizetnek, (jobban mint a részmunkaidős dolog) és passzol a fóbiádhoz is.
3-as vagyok
még azt hozzá tenném hogy az a biztonsági őri munka amit említettem, van egy rokonom aki azt csinálja, és neki a munkáltatója meg is mondta hogy ha balhé van csukja magára a szoba ajtaját és hívja a rendőrséget tehát még akcióznia sem kell. Lenyom néhány gombot ha úgy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!