Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért érzem azt, hogy- olykor-...

Miért érzem azt, hogy- olykor- rólam beszél az egész város(Bp.) És ezt csak, ha drogoztam(SP nél a legintenzívebb)? Paranoia, borderline esetleg van alapja, ha. ,?

Figyelt kérdés

márc. 3. 00:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi nem rólad beszélnek hanem rólam
márc. 4. 07:49
 12/16 anonim válasza:
100%
Pszichózis. Kéne egy doki.
márc. 12. 18:40
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Paranoia. Nem veszélyes, de ezek a szarok amit ma SP-ként árulnak bármit okozhatnak, én a helyedben megfontolnám a használatukat. Gondolom 1 vagy több napos ébrenlétet követően jön elő. A kialvatlanság okozza, illetve az, hogy a stimulánsok a rájuk jellemző módon teljesen kiürítik a szervezet energia- illetve dopamin és szerotoninraktárait, amin még a 60.000-edik redose sem segít lényegesen (a szerotoninszintet csak az "ekik" befolyásolják számottevően). A dopamin, amit az SP ("amfetamin" és analógjai (inkább analógjai:D)) felszabadít, növeli a magabiztosságot, viszont ha kiürülnek a dopaminraktárak, pont hogy az ellentétes hatás érvényesül, ehhez van köze. Ez még nem veszélyes, de ezek a mai szarok könnyen okoznak pszichózist, főleg többnapos használat, és szerkombinációk esetén. Mondom ezt úgy, hogy én is használtam ilyesmiket, az SP-nél némileg segít ha hagysz a szervezetednek 1 hónapot a regenerációra, legalábbis nekem bevált. Az ekit pedig pont azért hagytam abba, mert a vége fele már minden alkalommal pszichózist kaptam, az kicsit durvább mint ez, azért mondom ilyen biztosra, hogy esélytelen hogy ez több annál mint amit leírtam. Ennek ellenére az összes ilyen vegyi hulladék szét tud cseszni mentálisan, és egy idő után több negatív hatása lesz mint pozitív.
márc. 14. 16:23
 14/16 anonim ***** válasza:
63%

13-as szépen megfogalmazta.

Az sp romra rak mentálisan, minél tovább csinálod annál inkább. Szintetikák esetén amúgysem ritka a drogparanoia, mindenféle személyiség torzulás és mentális hanyatlás.

ápr. 30. 18:24
 15/16 A kérdező kommentje:
13 a számom. Születésemé, mindeneme.
máj. 1. 18:37
 16/16 A kérdező kommentje:

Szép. Szép a 13as komment. A " legszebb"..

DE TÖBBI "DROGOST" EZEKET a " követős" dolgokat miért Nem ÍGY* éli meg?

A miért pedig miért nem a barátunk?

máj. 1. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!