Miért lesz az egesz napom szomorú attól ha reggel vmi negatív inger ér? Pl reggel beszol vki.
Honnan tudjam én, hogy te miért gondolod túl? :D
Ha ennyjre érdekel menj el pszichológushoz, pár beszélgetés alatt majd feltárjátok mi bajod van.
Jobban is jársz azzal, mert én azt mondanám hogy túl sok időd van, hogy ilyen f@szságokon gondolkodsz.
Valójában a négyes jó tanácsot adott.
Hogy honnan indul, az benned mélyen van. Hogy miért nem szólsz vissza annak, aki elbassza a kedved, miért nem húzol határt, miért nem tudsz konfrontálódni, amikor kellene, az benned van.
Az élet mindig szembe fog jönni, meg kell találnod a szükséges eszközöket.
Gondolom, a "mit fognak gondolni" mantra megy benned ilyenkor. Inkább nyelsz, aztán még magadban fortyogsz, belül gyűlik. Na ez az, ami hosszútávon megkeseríti az életet.
Én komfrontálódom ha kell, és elengedem a szitut, ha felesleges értelmetlen.
De a nyoma mindig bennem marad pl beérve így nem tudok jó kedvvel dolgozni sem, érzelmileg kibillentenek ilyen dolgok.
Olyanok amiken felesleges lenne rágódni is.
Nem racionálisan érint mert nem is gondolkodás ez, hanem érzelem. Nem gkndolkodom rajta ki miert szolt bele mekkora bunkó paraszt nem emésztem magam ilyenekkel.
De attol még elment a kedvem a naptól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!