Mit csináljak, ha egy hang állandóan beszél hozzám?
Pszihiátriai gyógyszereket szedek: Loranxil, Rxulti, Tegretol, Leponex
Még az elején amikor a beszédet kezdte, azt mondta nekem, hogy jönnek betörni a házba, hogy elraboljanak és megkínozzanak.
Elővettem a kést és jópárszor megszúrtam magamat, több szúrás érte a szívemet. Persze amit csináltam a nagymamám észrevette és kihívta a mentőket. Átestem egy szívműtéten.
Utána rámállítottak a pszihiátrián jópár pszihiátriai gyógyszert.
Szedem ezeket a gyógyszereket, de a hang mégis beszél hozzám.
Állandóan vérvételre küldözgetnek, meg a kezelőorvosom növelte a Leponex adagot, de semmi hatása. Állandóan beszél hozzám, nagyon idegesít.
Ja, de ha szíven szúrkàltad magad (mondjuk itt több kérdésem is lenne, de azokat hagyjuk), akkor hogy vagy még életbe?
Ha ezek utàn elvosz a mentő, hogy ennyi gyógyszer mellett Te szíven szúrkàltad magad, az egyet jelent a zártosztájjal, ahol ki vagy kötözve és 6 óránként lónyugtatót nyomnak beléd. Kissebb dolgokért bezárjàk az embert. Ne rontsd itt a levegőt.
Vagy ne drogozz annyit, akkor a hangok se beszélnek.
Voltam már a zárt osztályon lekötözve nem tagadom.
Beszélgetni tudok vele, próbáltam már kikérdezni, de már annyi hülyeséget (hazugságot)beszélt nekem, hogy nem nagyon hiszek neki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!