Mit csináljak, ha egy hang állandóan beszél hozzám?
Pszihiátriai gyógyszereket szedek: Loranxil, Rxulti, Tegretol, Leponex
Még az elején amikor a beszédet kezdte, azt mondta nekem, hogy jönnek betörni a házba, hogy elraboljanak és megkínozzanak.
Elővettem a kést és jópárszor megszúrtam magamat, több szúrás érte a szívemet. Persze amit csináltam a nagymamám észrevette és kihívta a mentőket. Átestem egy szívműtéten.
Utána rámállítottak a pszihiátrián jópár pszihiátriai gyógyszert.
Szedem ezeket a gyógyszereket, de a hang mégis beszél hozzám.
Állandóan vérvételre küldözgetnek, meg a kezelőorvosom növelte a Leponex adagot, de semmi hatása. Állandóan beszél hozzám, nagyon idegesít.
Miket mondanak ezek a hangok? Mondanak olyat, hogy árts másoknak vagy magadnak?
Amennyiben igen akkor addig bent kellene tartania az orvosnak megfigyelés alatt amíg nem sikerül eredményt elérni mások és a saját védelmed érdekében.
Ezt a fejhallgatóba hangos zenét már javasolta az egyik haverom, akinek elmondtam a problémám, akár milyen hangosan hallgatom nem nyomja el a hangját, ugyanolyan tisztán hallom amit mondd.
Nem gondolom azt, hogy skizofrén lennék.
Szerintem ez valami entitás lehet aki zaklat. Elég intelligensen kommunikál velem.
Fogalmam sincs, hogy vakarjam le magamról.
4-es..ezeket a hangokat a fejében hallja. Nem a füle érzékeli.
Hiàba hallgat zenét.
Kedves kérdező!
Teljes jó indulatból mondom, segítő szándékkal.
Amíg ennyire "jó állapotban" vagy, hogy az emberekhez tudsz fordulni, mert felismered a bajt, addig még ellen tudsz àllni. Kérlek addig keresd fel a pszichàtriát. Félő, hogy magadat és másokat bàntani fogsz.
Már nem egyszer kerestem fel magamtól a pszihiátriát.
Mindig az volt, hogy csináltak egy gyógyszercserét és hazaengedtek ugyanolyan állapotban, mint amilyen állapotba bementem.
Mondtam nekik, hogy zaklat ez a hang és úgy is hazaküldtek.
Jaajj...
Esetleg magàn intézmény nem jöhet szóba?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!