Mit tegyek ez ellen?
Figyelt kérdés
Nem tudom kiverni a fejemből, hogy kialakulhat bármikor skizofrénia , pszichózis ilyesmi.. most agresszív kényszergondolatokkal küzdök már pár hónapja, de amikor főleg nem vagyok elfoglalva kattog az agyam, hogy pszichózisba vagyok-e vajon ,vagy abba esek-e és kattog az agyam , hogy mikor fogom hallani azokat a bizonyos hangokat hogy akkor tudjam, hogy skizofréniám van és ilyesmi… a családunkban főleg apám felől neki valakijei voltak és vannak mentális problémások de nem tudom milyen mentális problémájuk van, mert nem tartom onnan senkivel a kapcsolatot, és most azon is jár az agyam, hogy lehet onnan örököltem valamiket és még fogok…aza baj ma is Tiktokon görgettem és dobja fel az olyanokat, hogy a fiatal hallucinált és bántotta a családtagját stb.. és ilyenkor mindig kezdek olvasgatni és pörög az agyam, gondolkodtam már azon is, hogy ha tényleg van vagy kialakul valami komoly mentális betegségem inkább tegyenek be valahova, hogy nehogy bántsak bárkit is véletlenülma 17:58
1/4 anonim válasza:
Pl. menj el pszichiáterhez. Akinek be van állítva a gyógyszere és szedi rendesen, az nem szokott bántani senkit.
2/4 A kérdező kommentje:
Tehát akkor skizofrén vagyok vagy pszichotikus epizódokban vagyok?
ma 18:44
3/4 anonim válasza:
Én ilyet nem írtam. Pszichiáter tud diagnosztizálni, hogy fantáziálsz, szorongsz vagy közveszélyes őrült vagy-e. A további lépéseket is ő mondja meg.
4/4 A kérdező kommentje:
Hát csak nem lehetek közveszélyes őrült na…
ma 19:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!