Haverokkal szoktunk “vicces” cigit szivni,nem irom ki a nevét mert nem foják kiengedni a kérdést…mit csinaljak ha panikrohamot kapok mert ha elszivjuk altalaban utana nagyon ver a szivem,es kozben is muvel raparazok hogy rosszul leszek?
Figyelt kérdés
Régen ugy szivtam hogy semmi bajom nem volt,de egyszer kaptam valami sz@r anyagot a H betűset es azota eleg parazos vagyok…febr. 5. 20:58
2/6 anonim válasza:
Egyszer belehalsz vagy kómába esel, az nagyon vicces lesz!
4/6 anonim válasza:
Igyál ra egy kis red bullt attol kómába esel es nem fogsz érezni semmit
5/6 anonim válasza:
Sokan szoronganak és pánikrohamot kapnak a thc-től, nem vagy egyedül. Hanyagolnod kéne, mert előfordulhat, hogy egy rossz szívási élmény után megnő a szorongási szinted józanul is.
6/6 anonim válasza:
Ezek szerint nem is olyan vicces...
Nem kell ilyesmit szívni. Ha a haverok ezt nem értik meg -vagy enélkül nem is haverok- akkor cseréld le őket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!