Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A dokim csökkenteni akarja a...

A dokim csökkenteni akarja a Frontin adagot. Most tartunk 2x1 a 0,5 mg kiszerelésből. Én viszont szeretném ha maradna. Ezt megmondhatom nyugodtan a dokinak? Nagyon félek az elvonási tünetektől

Figyelt kérdés
ma 17:01
 1/3 anonim ***** válasza:
Mikor mész a dokihoz? Csak azért kérdem mert én januárba megyek legközelebb. És én meg pont most akarom az én dokimmal felíratni Frontint. Az biztos hogy csak fokozatosan és orvosi felügyelet mellet szabad csökkenteni. De én nem engedném csökkenteni. Mert a csökkentése több galibát okoz, mint ha szeded.
ma 17:53
 2/3 anonim ***** válasza:

Megmondhatod de ha nagyon apránként csökkentitek monjuk körömreszelő segítségével csak mini adangonként lassan akkor semmilyen elvonási tüneted nem lesz. Ne egy felet csökkents rögtön. Ezt is megbeszélheted vele.

Az a baj, ez az adag amit szedsz még nem olyan nagy de nem fog hatni idővel és ugyan azért a hatásért egyre több kell majd. Határ a csillagos ég. Ezt simán el lehet hagyni lassan következményel nélkül nagyobb adagoknál ez már nagyon gáz lesz. Nem kell félni, nem lesz semmi baj. A testmozgás is segítségedre lehet. :)

ma 18:53
 3/3 anonim válasza:
Sziasztok. Én is frontint szedek. Naponta 1x este 0,25mg ez sok?
ma 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!