Nyugodtan menjek be a pszichiátriai ambulanciára?
,,Oda menjek?"
Én szerintem menj!
Megér egy próbát!
Legfeljebb elküldenek!
12 frontinka 0.25? 0.5? 1mg? Egyebkent egyik sem sok. Minel tobbet viszel be egyszerre, annal hamarabb urul ki - mondd el a pszichaterednek ezt es bologatni fog, enyem legalabbis ezt mondta, amikor 20mg Xanxot szedtem be. azt hittem en is, hogy most jon a megvaltas, aztan neztem ki a fejembol, hogy a f*sz van. Annyi lett, hogy masnap egy hatalmas szekrekedes.
Nem kell ebbol tortat csinalni. Ha nem szeded minden nap csak alkalmankent nagy adagban, hat istenem, nem fognak a villamok ossze vissza csapkodni zeusz keze altal.
hat akkor nem tudom.. Gratulalok mert ezt akarod vagy mondjam, hogy nem igazan felesleges ha nem erzel KOMOLY problemakat peldaul rezremekes, epilepszia szeru tunetek, akkor nem ajanlanam.
De te dontesed. Ha azonnal mentel volna a peterfybe, oda szoktak vinni az ilyeneket, akkor gyomormosas szokott lenni az elso - sokszor feleslegesen. Egyedul az antipszicho. miatt aggodnek, de akkor is pl aripirazole peldaul az en dokim azt mondta azonnal elhagyhatja. Nem tudom a tied milyen, ezert azert konzultalj az orvosoddal azert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!