El kell mennem üzemorvosi vizsgálatra.Voltam a pszichiátrián,ráadásul a zárt osztályon(elég csúnya a zárójelentésem),jelenleg ambulanciára kell járnom.Ezt be kell vallanom?Rá fog kérdezni?Vagy letagadhatom?
Nagyon kellene a munka és nem szeretném,hogy emiatt ne kapnám meg.
A munkaképességemet nem befolyásolja az állítólag betegségem és könnyű,betanitott munkáról lenne szó.
Egyébként mit néznek egy ilyen vizsgálaton?A fogaidtól kezdve mindent?
A kutya sem fogja kérdezni.
Én borderline vagyok, alkalmasságin mégis halál nyugodtan írom alá, hogy nincs eltitkolt betegségem. Egyébként csak akkor lenne belőle gond, ha a borderből kifolyólag történne valami csúnya dolog munkában. Én pedig szerencsére már megtanultam kontrollálni a helyzetet, és tudom, mikor van az a pont, amikor érdemes a szabadnapomat kivenni, ha már túlfeszülnek az idegeim.
Egyébként sajnos a sebészetet is megjártam régebben egy önsértés miatt, akkor elmondtam, hogy borderline-nal kezel egy pszichoterapeuta. Nem is tudták az orvosok(!), hogy ez pontosan mit takar. Azt hittem, azért alapszinten képben vannak a mentális zavarokkal is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!