Meg kéne ölnöm magam, ha menthetetlenül visszataszító és undorító vagyok?
1. A szép embereket mindenki, mindenhogy akarja. Tök mindegy, hogy toxikusak-e, vagy tönkreteszik-e mások életét. Az embereknek úgyis kellenek. Nem egy olyan meleg srácot ismertem, akit átvertek a hamis szépfiúk, de még mindig őket akarta. Rengeteg ilyen van. Persze egy idő után besokallnak, de hosszú idő után... Szóval ez az "azért nincs senkid, mert ilyen nyafogógép vagy" elég szar egy duma... főleg, hogy nagyrészt azért lettem ilyen, mert az emberektől azt kaptam, hogy ronda vagyok, és nem kellettem senkinek, és nem azért, mert alapból ilyen lennék.
2.
Tudod, a szexuális orientáltság nem úgy működik, mint mondjuk, hogy nem szereted a csokifagyit, de eddig nem is próbáltad megkóstolni... A nők nem indítanak be szexuálisan, a pasik meg igen. Talán nehéz megérteni, pedig szerintem elég egyszerű... Próbáld csak meg. Vagy esetleg neked is javasoljam, hogy próbáld ki az azonos nemmel, mert hátha bejön??? Látod, hogy a logikád mennyire vérzik?
Azért köszönöm a válaszokat... (én nem pontozok, szóval ha bárki lepontoz titeket a jövőben, az nem én leszek.)
3. Bocsánat, de ez egy elég szánalmas élet leírása volt. Eleget éltem már, és igen, siettetném a halált, mert nekem az maga a megváltás. Mindig azt hozzák fel az emberek, hogy "de ha meghalsz, akkor soha semmi nem fog veled történni". Nos, a semmi SOKKAL, SOKKAL JOBB, mint leélni egy nyomorult, szánalmas és mérhetetlenül magányos életet. Teljesen világos, hogy neked nincsenek ilyen problémáid, és azért tanácsolsz ilyeneket...
Azért köszönöm, habár nem volt túl sok haszna.
"leélni egy nyomorult, szánalmas és mérhetetlenül magányos életet. Teljesen világos, hogy neked nincsenek ilyen problémáid, és azért tanácsolsz ilyeneket..."
30+ vagyok és szűz, szerintem eléggé tisztában vagyok helyzeteddel, bár legalább nem vagyok meleg.
Csak más a hozzáállásunk. Szerinted az egy nyomorult élet, szerintem meg nem.
Szia!
Utolsó dobásként adj még egy esélyt az orvostudománynak. Én így tettem, és életem legjobb döntése volt! Tudom, milyen, amikor azt gondolja az ember, hogy soha nem lesz jobb - pedig lesz, de tényleg, bármily hihetetlenül is hangzik! Nem kell, hogy kapásból elhidd ezt, csak próbáld meg, és ne add fel, ha az orvosi kezelés nem segít azonnal, ugyanis legalább 2-3 hét, amíg ezek a gyógyszerek hatni kezdenek. Na de mi az a pár hét az örökkévalósághoz képest? Pláne ha utána normális életed lehet?
Én ocd-s vagyok, hipochonder, enyhén aspergeres, depressziós, korábban súlyos szociális szorongástól is szenvedtem. Most mégis itt vagyok. Na nem (csak) a magam erejéből, hanem mert ezeket a problémákat ma már sikeresen lehet kezelni. Sok sikert neked is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!