Meg kéne ölnöm magam, ha menthetetlenül visszataszító és undorító vagyok?
"Mintha ettől jobb lennél nálam... nevetséges..."
Látod, a hozzáállásoddal van baj. Támasd látsz valamiben, amiben együttérzés volt. Nem elég a magánnyal megküzdened, melegnek lenni se lehet egyszerű. Én csak erre gondoltam, te viszont rögtön lenézést láttál bele.
Nekem ezek a gondolatok jutottak eszembe hirtelen.
1.) A családunkban van egy olyan ronda ember (apám húgának a férje), hogy még egy olyan ronda embert nem hordott a hátán a Föld, mint Ő. :) De hihetetlenül kedves, segítőkész, jó szándékú, imádja a családját és a gyerekeit és csak úgy árad belőle a jóság. :) Elképesztő pozitív természete van, mindenkivel barátságos, közvetlen. Gondolom, Ő sem kapott valami hű de pozitív visszajelzéseket az életben a kinézetére vonatkozóan. Ettől függetlenül nagyon szeretjük. :)
2.) Az ember arca, alkata a születése pillanatától a haláláig folyamatosan, szüntelenül változik. Csak nézd meg a korábbi fényképeket magadról, nincs két kép, amin egyformán néznél ki. :)
Ő például tudod, hogy ki???
Segítek!
Nem rossz, ugye? :)
Ha most megölöd magad, esélyt sem adsz arra, hogy megváltozzon a kinézeted. Lehet, hogy éppen William Levy-vé változnál át, csak nincs türelmed kivárni a végét, mert félúton kiszállsz. :)
3.) Vannak, akik másképpen gondolkodnak, mint Te. Csak éppen saját magaddal vagy elfoglalva, észre sem veszed őket. Nekem pl. nem akadály, ha valaki nem szupermodell kinézetű.
Olvasd csak el a válaszomat itt. :) (#3., hosszú)
(Ha gondolod, nézd meg a kategóriát is. ;))
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__homoszexualitas_..
4.) Az arcodon (vagy akár a testalkatodon) rengeteget lehet segíteni, ha jó szakemberhez fordulsz. (Nem műtétekre gondolok, hanem fodrászra, kozmetikusra, arcápolásra, öltözködésre, sportra, stb.)
Íme: :D
Szóval kapd össze magad egy kicsit! :)
A 3-as tök jó tanácsot adott, kár volt ilyen ellenségesen lehurrognod. És persze a pszichiátert sem ártana megpróbálnod.
(Én 24 éves koromig nemhogy szűz voltam, nem is csókolóztam vagy randiztam, igazából nem is nagyon beszéltem nőkkel.)
Szia. Véleményem szerint az élet maga csak egy óriási szopáshullám. Mindegy hogy szép vagy e vagy nem. Amúgy is, ez teljesen relatív, hogy kinek mi a szép.
Szerintem is a halál az egyetlen megoldás ha arról van szó, persze senkit sem buzdítok arra, hogy végezzen magával. Neked lehet hogy bejön az élet, próbálkozz.
Figyelj, nekem volt egy nagyon kedves meleg ismerősöm. Ő virágkötő volt, és mivel rendezvényeket is kellett szerveznem a munkahelyemen, soha mástól nem rendeltem asztaldíszt, csak tőle. Gyönyörű csokrokat, asztaldíszeket vagy nagyobb rendezvényekre igen mutatós virágdekorációkat tudott készíteni. Neki nagyon nehéz volt, mert mikor a szülei bejelentette, hogy meleg, elzavarták otthonról, összevissza lakott itt-ott barátoknál, ismerősöknél. Aztán talált magának egy párt és remélem, a mai napig együtt laknak.
Találd ki mit szeretnél csinálni, és a temetésedre félretett pénzből inkább fizess be egy tanfolyamra, vagy ahogy itt javasolják többen is blogolj, játssz.
Csak próbáld meg. Menni fog az meglátod.
Az igaz, hogy ebben a világban én tényleg nem szeretnék huszonéves lenni, meg nekem sem egy álom az életem hidd el, de mindig lehet valami olyat találni, ami leköt, ami foglakoztat, ami okoz egy kis örömöt. Tudod hány idős ember van elfekvőkben, akik megváltásként várják a halált? És nem jön. Tudom, hogy mindenkinek a maga baja a legnagyobb, de próbálj meg szétnézni a világban, hátha van olyan, ami érdekel, és kirángat ebből az állapotodból. (Úgy értem abból, hogy undorodsz magadtól, meg nem akarsz tovább élni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!