Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Meg kéne ölnöm magam, ha...

Meg kéne ölnöm magam, ha menthetetlenül visszataszító és undorító vagyok?

Figyelt kérdés
Nem akarok tovább élni. Undorodom magamtól, nem kellek senkinek. Meleg vagyok, és még soha nem volt senkim, 24 éves létemre... És kérlek senki ne írja, hogy mindenkinek van valaki, mert ez csak ámítás. Van, aki selejtnek született, és én ilyen vagyok. Már a temetésemre is összegyűjtöttem a pénzt, hogy a családomnak legalább anyagi csőd ne legyek...

2018. szept. 18. 05:03
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
0%
Tudod sokan mondják, hogy angyal vagyok főleg a haldoklók, akiket ápolok, meg isten megáld! Nem vagyok egy randa förmedvény még sincs senkim, viszont undorítónak tartom magam, mert nem kellek senkinek. Egy napon megölöm magam, mert nem kellek senkinek, az élet minden területén gyönyörű dolgokat alkotok és kitartás kövezte eddigi utamat meg dicséret (az jó pont, ha néhány haldokló az igazi angyali énem meglátta), talán ha megölöm magam az önmarcangolásomnak is vége. Gondolatban mát milliószor megöltem magam, minden nap sok százszor, addig míg megteszem, mert már a kutyának se kellek hiába vagyok angyal kinézetű.
2018. okt. 23. 18:24
 22/23 anonim ***** válasza:
0%
Sajnos ha ronda vagy,akkor a lányok kinevetnek,és barátzónába raknak. Saját tapasztalat. Ez az önbecsülésemet,és az önértékelésemet is oda vágta. 18/F
2019. febr. 5. 15:50
 23/23 anonim ***** válasza:

"haldoklók, akiket ápolok ... nem kellek senkinek ... a kutyának se kellek"

Akiket ápolsz, azoknak (is) nagyon is kellesz! Ha ők senkik lennének, ha egyáltalán nem számítanának, nem ápolnád őket.

Ilyen munka mellett muszáj megtalálnod a módját, hogy rendszeresen feltöltődj!

2019. febr. 5. 17:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!