Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha mentális gondokkal küzdök(s...

Ha mentális gondokkal küzdök(szorongás, depresszió, adhd) mekkora az esélye hogy nem dolgozhatok villanyszerelökent?

Figyelt kérdés
jan. 25. 16:22
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Vedd fel a kapcsolatot egy pszichiáterrel!
jan. 26. 11:31
 12/30 anonim ***** válasza:
75%

Nagyon nem ajánlom ezt a szakmát.

Először is iszonyatosan túlképtzés van villanyszereőből, másodszor idegileg és fizikailag is megterhelő.

jan. 26. 11:54
 13/30 A kérdező kommentje:

12es, 3os vagyok kolin és azért választottam a szakot mert érdekel, viszonylag jó eredményeim vannak de főleg a praxis jól megy.

Nem szeretnék szakot váltani mert már szerződésem is van egy céggel hogy ott kell ledolgoznom pár évet.

jan. 26. 16:18
 14/30 anonim ***** válasza:
50%
Az gáz
jan. 26. 22:11
 15/30 A kérdező kommentje:
14es, ezzel azt akarod utalni hogy adjam fel az életet mert nem elég hogy nem vagyok átlagos hanem még ebbem se teljesedhetek ki szerintem sincs értelme még minimum 40 évig igy szenvedni hogy nemlesz senkim és semmim
jan. 28. 17:41
 16/30 anonim ***** válasza:
75%
Dehogyis, csak válassz valami normális szakmát, a szakmunkás "élet" és a hasonló alacsony presztízsű munkák nagyon depresszívek lesznek.
jan. 28. 19:21
 17/30 A kérdező kommentje:

16os, érzem az irásodon hogy nem teljesen érted amit leirtam, de kösz.

"Válasz valami normális szakmát"- ebben a mondatban teljesen érzem a bizonytalanságot, mi az hogy "normális" szerinted technikus munka nem általános munka?

A fő hogy egyedül tudjak dolgozni utálom az emberekel való csapatmunkát mivel a mai csapatmunkákban eddig csak a másik kioktatását tapasztaltam és semmi más előnyét nem, nekem nincs arra idegzetem hogy még akkor is kioktassanak mikor jól végzem a munkám, persze ha valamit nem értek akkor elfogadom a tanácsot csak kiborit mikor valaki ezt nem tartja tiszteletben és máris elkezd okoskodni.

2, nem tudok komunikálni az emberekkel, kialakitani velük mégcsak "jó" munkaviszonyi kapcsolatokat sem.

Mégis milyen más "normális" szakmát végezhetnék ha nekem a villanyász eddig megfelel amig függetlenül dolgozhatnék, csak az itthoni fizetés az ami még nagyon agyvérzést keltő majdnem minden ilyen technikai szakban.

jan. 28. 20:03
 18/30 anonim ***** válasza:
75%
Nem fogsz egyedül dolgozni, főleg ha kezdő leszel. Tanulj meg angolul vagy németül és irány külföld nem érdemes itt maradni egy percig se.
jan. 29. 11:49
 19/30 A kérdező kommentje:

18as, "tanulj meg angolul vagy németül" nos utálok erre válaszolni, mert ha azt mondom hogy jól beszélek angolul akkor már sokan erre azt hiszik, hogy legalább c1 es szinten beszélem a nyelvet, ezért inkább azt mondanám hogy olyan b1-b2 közt van az angol nyelvtudásom.

Ezzel már volt is egy külföldi tapasztalatom mikor másfélhonapig kint voltam és igy egyben fejlesztettem a szóokincsem.

Viszont mindez ellenére ugyanugy önbizalomhiányos vagyok, nem hiszek önmagamban hogy bármire is képes vagyok, eddig csupán szerencsésnek tartom magam amiben "sikereim" voltak.

jan. 31. 19:55
 20/30 A kérdező kommentje:

félek egyedül képtelen lennék külföldön boldogulni, mert totál életképtelen vagyok, nem értek az hivatali és egyéb ostoba agyfaszt keltő ostoba papirokhoz, pl. munkapapirok, biztositás , adó és egyéb törvénnyel kapcsolatos szarhoz.

A fő problemám viszont hogy a pénzel se vagyok képes bánni, magyarul "ami jön az azzonnal megy is", képtelen vagyok elkezdeni spóorolni mert nem tudom hogy kell stb.

mégcsak jogsim sincs, de félek képtelen lennék azt elvégezni hogy annyira ostoba lennék.

engem amióta szellemileg visszamaradotnak diagnosztizáltak azóta teljesen feladtam az életet.

jan. 31. 20:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!