Ez önbántalmazásnak számít? Miért csinálom ezt?
Nem lehet inkább, hogy az alkohol ittas állapotot kedveled, mert kimozdít abból a szar érzéből amiben általában vagy?
Ismerek pár embert akik szeretnek szenvedni. Tátott szájjal a faszerdőbe rohanni. Lehet annyira semmi az életük, vagy annyira semmi érzésük van, hogy még a rossz hangulat is jobb a semminél.
Ismerős. Most épp munkát keresek. Pár hónapja itthon vagyok, de mivel nincs sok életem (tekintve, hogy nem rég költöztünk egy olyan városba ahol barátaim sincsenek) én is hajlamosabbak vagyok a befordulásra. Munkád van? Vagy közeli elérhető távolságon belüli barátaid?
Én mondjuk imádok társasozni, rengeteget játszottunk míg nem itt laktam. Iszogattunk (de nem az ivásról szólt a dolog) meg dumáltunk és az tök jól kilendített a depresszivebb állapotomból.
Keresd azt ami boldoggá tesz, és tűz ki magadnak célokat.
Én mondjuk alig várom, hogy dolgozhassak (végre lesz pénzem amiből tudok félre tenni a barátaimmal való nyaralásra) + legalább lefoglal, és nen az unalom esz meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!