Szerencsejáték függő vagyok, nembírom már. Mit tehetnék?
Bocsi ha túlhosszúra sikeredik a szövegem
23éves vagyok és szerencsejáték függő vagyok.Csakis sportfogadással foglalkozok, de már elég magas szinten,annyira hogy szinte mindenemet eljátszottam,és annyira hajt már ez a dolog hogy bármilyen módon,bármit megtennék hogy megszerezzem a következő tétet...Általában sosem nyerek,ezért teljesen depressziós vagyok minden nap,felmondtam a munkahelyemen,semmilyen emberi kapcsolatba nemtudok belemenni mert állandóan levagyok súlytva,már nemjárok el szórakozni sem,kisem mozdulok már itthonról,hetek óta még a haverokkal sem beszéltem,egyszerűen elszigetelem magam a külvilágtól,a szüleimmel sem tudok beszélni és már annyira hogy szinte mindennap az eszembejut hogy bárcsak neis léteznék...és lehet hogy tennék is ezügyben valamit! Az egyetlen ami vigasztal az az hogyha néha nyerek,olyankor mondhatni énvagyok a világ legboldogabb embere,mintha egy más ember lennék és a másik énemre ugynézek ilyenkor vissza hogy dehülye vagyok! Ez általában 1-2 napig tart...utána hetekig visszaesek. Voltam már dokinál,mély depressziót állapított meg, szedtem is a gyógyszereket, de azzal mintha bedrogoztak volna,még ennyire ssem voltam képes mint most. Lehetne mondnai hogy mozduljak ki vmerre,foglaljam le magam vmi hobbival meg stb ilyen dolgok, de ez képtelenség. Most hogy így a végére értem,lehet hogy már saját magam megválaszoltam a feltett kérdést hogy semmit nemlehet tenni ezellen, de ha valaki volt már hasonló szituba vagy ilyesmi írja le:)
Játékszenvedélyt gyógyító nyolchetes, intenzív pszichoterápiás program indul a Nyírő Gyula Kórház Addiktológiai osztályán.
Érdeklődni a 061-451-2680-as telefonszámon, előzetes interjúra.
Szia :)
Nehéz most olyat írni....hm....olyan nehéz néha szavakba ölteni amit szeretnénk mondani másoknak,szeretnénk elérni vmit.Én például azt hogy azt tudd mondani,igen ez az amit akarok csinálni.Tudd értékelni az életet.Örülj annak,hogy elmontad mi a bajod,és próbálnak segíteni.Éss ne engedj a kísértésnek.Csak úgy tudsz helyrejönni,ha MOST azt mondod végeztem vele egy életre nem játszok többé.Sztem ez lenne a helyes,csak az a baj lehet az van még benned,hogy ha egyszer visszajön az a pénz amit eljátszottál akkor örökre abbahagyod....és ki tudja:lehet hogy igen lehet hogy nem.Csak az a baj utánna máshogy gondolkozik az ember,utánna az van a fejébe hogy ha már ennyit szenvedtem vele akkor már csak pluszba legyek.És ez azért van mert az emberek gyarlók.Mindig többet akarnak.Ezen már biztos te is átestél.Én amit tudok javasolni,ne hagyd hogy legyőzzön,légy erősebb,legyen akaraterőd,ne hagyd hogy telejesen leépítsen.Minden hétre tegyél fel egy mezőt a lottón és lehet ezen csodálkozni fogsz,és sok ember nem fog velem egyet érteni,de legyél hálás Istennek.
Örülj neki,hogy nem éhezel,nem szomjazol,ezek az igazán nagy problémák.Mindenkinek a saját problémája a legnagyobb,még sztem az is fontos,hogy kell az hogy a másik emberen segítsünk,ahoz hogy a milyenk is jobbá változzon.Remélem nem úgy veszed,hogy érdekből akarok segíteni,hanem azért mert én is hasonló cipőben járok :))
Csak azt fogadd el tőlem amivel egyetértesz,a többivel ne foglalkozz Üdv .:)
Én is most hasonló sztoriban vagyok, csak én bináris opciókkal játszok. Itt elméletileg logika is számít(ki kell találni, hogy alatta vagy felette lesz az ár a tőzsdén aktuális rátán) Gyakorlatilag ez tőzsdén kívüli, tehát brókercég érdekelt, hogy veszíts, akár a szerencsejátékban. Ugyanaz, mint a sportfogadás, csak kevesebbet kell várni, azaz kevesebb idő alatt lehet vagyonokat veszíteni. Én ellentétesen voltam, utálom a rulettet, szerencsejátékokat, mégis megvezettek. Azaz átéltem, mit érezhet egy szerencsejátékos. A remény hal meg utoljára, hogy nyer vagy veszít az ember, illetve visszaszerzi a pénzét.
Azért is éri feladni a harcot, mert hetekig hangulatingadozásom volt, egyik órában örül a másikban szomorú és szégyelltem magam, amiért ennyire h*lye voltam. Mindig hányinger, idegesség, titkolózás(mert ciki).
Tehát csak nyerni lehet azon, ha az ember nem pénzzel szórakozik, legyen az álcázott is.
Úgy tudom legyőzni a bűntudatomat, hogy még lottózni sem lottózok és kétszer gondolom meg, hogy megveszek e minden sz*rt vagy sem.
Fontos a kiegyensúlyozottság, a sok pénz tönkreteszi az embert, ahogy a kicsi kevésbé, de a mínusz az nagyon(Amikor hitel hitelre megy és függőségei vannak az embernek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!