Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerencsejáték függő vagyok,...

Szerencsejáték függő vagyok, nembírom már. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Bocsi ha túlhosszúra sikeredik a szövegem

23éves vagyok és szerencsejáték függő vagyok.Csakis sportfogadással foglalkozok, de már elég magas szinten,annyira hogy szinte mindenemet eljátszottam,és annyira hajt már ez a dolog hogy bármilyen módon,bármit megtennék hogy megszerezzem a következő tétet...Általában sosem nyerek,ezért teljesen depressziós vagyok minden nap,felmondtam a munkahelyemen,semmilyen emberi kapcsolatba nemtudok belemenni mert állandóan levagyok súlytva,már nemjárok el szórakozni sem,kisem mozdulok már itthonról,hetek óta még a haverokkal sem beszéltem,egyszerűen elszigetelem magam a külvilágtól,a szüleimmel sem tudok beszélni és már annyira hogy szinte mindennap az eszembejut hogy bárcsak neis léteznék...és lehet hogy tennék is ezügyben valamit! Az egyetlen ami vigasztal az az hogyha néha nyerek,olyankor mondhatni énvagyok a világ legboldogabb embere,mintha egy más ember lennék és a másik énemre ugynézek ilyenkor vissza hogy dehülye vagyok! Ez általában 1-2 napig tart...utána hetekig visszaesek. Voltam már dokinál,mély depressziót állapított meg, szedtem is a gyógyszereket, de azzal mintha bedrogoztak volna,még ennyire ssem voltam képes mint most. Lehetne mondnai hogy mozduljak ki vmerre,foglaljam le magam vmi hobbival meg stb ilyen dolgok, de ez képtelenség. Most hogy így a végére értem,lehet hogy már saját magam megválaszoltam a feltett kérdést hogy semmit nemlehet tenni ezellen, de ha valaki volt már hasonló szituba vagy ilyesmi írja le:)

2010. okt. 22. 23:00
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

én is így vagyok csak én póker , öhm de néha sikerül abbahagynom amikor iszok vagy gyógyszer. vagy valami más függőség ami eltereli a figyelmem, de bármikor amikor egy kicsit is nagyobb összeghez jutok , megyek vissza ...

úgyhogy tanácsot nem tudok adni sajnos

2010. okt. 22. 23:08
 2/16 anonim ***** válasza:

a keresztanyám daganatos lett, így eljátszotta minden pénzét las vegasban (milliomos volt)... persze teljesen játékfüggő lett. meggyógyult, mondhatni kiváltotta magát, de egy fillérje sincs, így játszani sem tud. ez is egy megoldás.

esetleg meg lehetne próbálni úgymond tét nélküli játékokat is... online pókert "műpénzzel", vagy ilyesmi

2010. okt. 22. 23:08
 3/16 A kérdező kommentje:
A pókeren énis gondolkoztam már, de szerencsére nemfoglalkozok vele, mert 1. hülye vagyok a kártyajátékokhoz 2. meg szerintem ha belemennék akkor aztsem tudnám abbahagyni,és kártya meg sportfogadás együtt...háát az tuti kicsinálna
2010. okt. 22. 23:12
 4/16 anonim ***** válasza:
Azt hiszem ez már orvosi kezelést igényel, keress fel egy pszichiátert!
2010. okt. 23. 12:22
 5/16 A kérdező kommentje:
Ezaz hogy voltam már orvosnál, és semmit sem ért az egész. A végén már ugybeszélt velem, hogy azjött le hogy én már teljesen reménytelen eset vagyok. Hiába adnak gyógyszer, vagy beszélget el velem valaki...ezt a dolgot nemlehet belőlem kiölni(vagyis gondolom én). Minden gondolatom a rohadt pénz és fogadás körül forog, talán egy agymosás segítene
2010. okt. 23. 17:26
 6/16 anonim ***** válasza:
Életem egyik nagy teljesítménye az volt, amikor egyik pillanatról a másikra "letettem" a felesleges félelmemet, úgy, hogy előtte való nap aludni sem tudtam tőle. Egyedül maradtam a nagy családi házunkban, a többiek elutaztak. Megnéztem egy filmet: Kóla, puska, sültkrumpli,(direkt írtam egybe a sült krumplit, igaz a Te helyesírásoddal talán föl sem tűnne,- bocs, de nem hagyhattam ki...-)...és elszégyelltem magam, hogy olyan buta vagyok, mint az amerikai átlagemberek.Mindentől félek...Ezek után azt mondtam magamnak; Márta: nincs betörő, nem fog senki éjjel bejönni, és ha jön, majd elzavarod, stb. Te se add fel! A pénz nem a legnagyobb érték az életben, csak egy fizetési eszköz. Találj ki más fontos dolgot a póker helyett. Vagy/és ,ideiglenesen válts más bolondériára!
2010. okt. 24. 20:44
 7/16 anonim ***** válasza:
játsszál nyugodtan.tedd fel minden pénzed a szerencsejátékra ha ez így jó neked. azt írod hogy nem tud semmi sem segíteni sem orvos se semmi. akkor mégis mit vársz? akaraterő barátom! ha nem akarsz kigyógyulni ebből a betegségből akkor nem is fogsz. vagy gyere azt adok egy kis játék gépet azt dobáld bele a pénzt majd valamennyit vissza dobok belőle:D vagy orvos máshogy nem tudsz kigyógyulni belőle. 18/F
2011. jan. 5. 00:40
 8/16 anonim válasza:

Adjak kölcsön 3milkó űrpénzt?

Azt eljátszhatod!

2012. ápr. 25. 21:56
 9/16 tzsoca válasza:
Próbálj meg kicsit másképp állni a szerencsejátékhoz. Fontos, hogy átértékeld tetteidet, és valóban csak azzal a pénzzel játsszál amit nem sajnálsz. Mondjuk ha van egy adott összeged annak csupán a 10 százalékát kockáztasd meg. Igazából téged nem is nyeremény vágy hajt, inkább az izgalom, hogy vajon jól tippeltem-e? Bizonyított tény, hogy leszokni sosem fogsz, inkább csak mérsékelni tudod a játékszenvedélyedet. Engedd meg, hogy az InternetesKaszinok.hu munkatársaként felhívjam figyelmedet remek sportfogadási bónuszainkra mely keretében első fogadásodra meghatározott összegekig az oldalunkon lévő kaszinók pénz visszafizetési garanciát vállalnak. Befizetsz, fogadsz, ne adj isten nem jól tippeltél a kaszinók vissza adják a pénzedet.
2012. ápr. 26. 19:17
 10/16 anonim ***** válasza:
Én azt nem tudom elviselni, hogy a nehezen összekuporgatott pénzem elveszett -az időt, amit ebbe öltem nem is számolom-,de pontosan tudom mennyi a veszteség és úgy érzem addig nem lesz nyugtom, amíg vissza nem nyerem (holott teljesen irreális most már..
2012. nov. 28. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!