Szerencsejáték függő vagyok, nembírom már. Mit tehetnék?
Bocsi ha túlhosszúra sikeredik a szövegem
23éves vagyok és szerencsejáték függő vagyok.Csakis sportfogadással foglalkozok, de már elég magas szinten,annyira hogy szinte mindenemet eljátszottam,és annyira hajt már ez a dolog hogy bármilyen módon,bármit megtennék hogy megszerezzem a következő tétet...Általában sosem nyerek,ezért teljesen depressziós vagyok minden nap,felmondtam a munkahelyemen,semmilyen emberi kapcsolatba nemtudok belemenni mert állandóan levagyok súlytva,már nemjárok el szórakozni sem,kisem mozdulok már itthonról,hetek óta még a haverokkal sem beszéltem,egyszerűen elszigetelem magam a külvilágtól,a szüleimmel sem tudok beszélni és már annyira hogy szinte mindennap az eszembejut hogy bárcsak neis léteznék...és lehet hogy tennék is ezügyben valamit! Az egyetlen ami vigasztal az az hogyha néha nyerek,olyankor mondhatni énvagyok a világ legboldogabb embere,mintha egy más ember lennék és a másik énemre ugynézek ilyenkor vissza hogy dehülye vagyok! Ez általában 1-2 napig tart...utána hetekig visszaesek. Voltam már dokinál,mély depressziót állapított meg, szedtem is a gyógyszereket, de azzal mintha bedrogoztak volna,még ennyire ssem voltam képes mint most. Lehetne mondnai hogy mozduljak ki vmerre,foglaljam le magam vmi hobbival meg stb ilyen dolgok, de ez képtelenség. Most hogy így a végére értem,lehet hogy már saját magam megválaszoltam a feltett kérdést hogy semmit nemlehet tenni ezellen, de ha valaki volt már hasonló szituba vagy ilyesmi írja le:)
én is így vagyok csak én póker , öhm de néha sikerül abbahagynom amikor iszok vagy gyógyszer. vagy valami más függőség ami eltereli a figyelmem, de bármikor amikor egy kicsit is nagyobb összeghez jutok , megyek vissza ...
úgyhogy tanácsot nem tudok adni sajnos
a keresztanyám daganatos lett, így eljátszotta minden pénzét las vegasban (milliomos volt)... persze teljesen játékfüggő lett. meggyógyult, mondhatni kiváltotta magát, de egy fillérje sincs, így játszani sem tud. ez is egy megoldás.
esetleg meg lehetne próbálni úgymond tét nélküli játékokat is... online pókert "műpénzzel", vagy ilyesmi
Adjak kölcsön 3milkó űrpénzt?
Azt eljátszhatod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!