Kész! Nembirom! Mi történik velem?
Pedig szerintem is pánikbetegség.
Nekem olyan szokott lenni néha (hál istennek mostanában nem, de kis koromtól kezdve időnként előjön), hogy ha teljesen sötétben alszom, szóval semmi fény, redőnyök leengedve, akkor éjszaka felriadok, hogy nem kapok levegőt, és keresem a villanykapcsolót, vagy a redőny húzókáját, és teljesen elveszítem a tájékozódási képességemet, nagyon nehezen találom meg a kapcsolót, holott ott van, csak centikkel mellette tapogatom, mert már annyira rosszul vagyok, hogy nem kapok levegőt.Vagy azon a falon keresem az ablakot, ahol nincsen.nem tudom hol vagyok, és mi az ami a kezembe kerül.Vagy olyan is volt, hogy belegabalyodtam a paplanba.
és általában sírás a vége.
Volt olyan mikor kicsi voltam, hogy anyáért kiabáltam, vagy kivergődtem magam a folyosóra,az éjszaka közepén és az ajtajukat kapartam, mert nem találtam a kilincset, meg sírtam, meg kiabáltam.
Ha viszont sikerül megtalálni valami fényforrást azonnal jó lesz,megnyugszom.Úgyhogy sosem alszok vak sötétben, ha már csak egy "led"-nyi fény van, már az is megfelel.
23L
Szerintem próbálj meg valami nyugtató hatású gyógynövényes teát, attól nem lesz semmi bajod :)
Menj be egy gyógynövény üzletbe, vagy patikába és kérj ilyen teát, mondd el, hogy feszült vagy, stb, és ajánljon valamit az eladó
Pszichológusváltás, de azonnal... valami olyan baj van az életedben, amit nem tudsz egyedül feldolgozni, a pszichológus meg láthatóan sz@rik bele. Totálisan egyértelmű. Nem kell nyugtatóznod magad, csak keress egy normális szakembert.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!