Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mentális betegként az időjárás...

Mentális betegként az időjárás változás kihathat a mentális állapotra?

Figyelt kérdés
Ebben az utóbbi pár napban iszonyat lehangolt vagyok, és fogalmam sincs, miért, már csak az időjárás jutott az eszembe. Ti hogy vagytok ezzel?

2024. jan. 9. 12:43
 1/4 anonim ***** válasza:
39%
A januárban én is mélyebben vagyok de az is lehuzza az embert ha mellékhatása van 1 gyógyszernek.
2024. jan. 9. 13:07
 2/4 anonim ***** válasza:
83%

Ehhez még mentális betegnek se kell lenni.

Elég, ha gyors a változás még az egészségre is van észrevehető hatással.

2024. jan. 9. 13:07
 3/4 anonim ***** válasza:
79%

Hú, de még hogy. :D Télen úgy kell tömni belém az antidepresszánst, mint libába a kukoricát. :DDD

Aztán frontérzékeny is vagyok, melegfrontkor általában szétrobban a fejem első nap, aztán ez elmúlik, cserébe olyan a tekintenem, mint akinek idézem, "rituálisan lemészárolták a családját és gyászolja őket". xDDDDD

2024. jan. 9. 21:44
 4/4 anonim ***** válasza:
78%
Még nem mentális betegként is kihat. De főleg ha még a meló is túl sok épp ilyenkor, főleg ha olyan ami agyilag lefáraszt.
2024. jan. 10. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!