Hogyan kezdjem el a változást?
Igazából most jött bennem egy érzés, hogy változtatni kellene az életmódomon. Nem tudom mi kattant át bennem anno, de nagyjából általános 5. osztálytól nem nagyon barátkoztam, pontosabban 1 nagyon jó barátot szereztem, akivel 8. végén megszakadt a kapcsolat. Középsuliban már nem nagyon barátkoztam, 3-5 emberrel beszélgettem, de velük is csak suli időben. Ez az iskola végeztével szintén véget ért. Tavasszal fejeztem be az iskolát, lett egy jó szakmám, de eddig mégse sikerült elhelyezkednem benne. Igazából azóta egyetlen egy állásom volt, de nem tartott sokáig, bár ott majdnem mindenkivel kijöttem. A napjaimat úgy élem, hogy egész nap otthon vagyok, gépezek, max boltba megyek le vagy rokonokhoz. Szeretnék vékonyabb lenni (178/80), izmot felszedni, de nincs annyi akaratom, hogy elkezdjem. Ezen szeretnék változatni. De nem tudom hol kezdjem, mit tegyek. Ti mit ajánlotok?
18/f
Első lépés, hogy felálsz a géptől!
Második lépés, hogy lemész a konditerembe gyúrni és ismerkedni!
Harmadik lépés, lépj vissza kettőt! Mert ha ezt olvasod, akkor még az első lépést sem voltál képes méglépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!