Hogyan kezdjem el a változást ? Úgy érzem belülről rohadt vagyok ?
Nagyon sok tényleg sok rossz szokásom van
Túl gondolás, kisebbségi komplexus, mások hibáztatása, sokszor utalom ezt a világot és már gondolkoztam el azon hogy fel adnám az egészet,
Nem tudok meg nyílni sok embernek, mindig zavarba vagyok, és a hibáimal bántom magam, miért nem vagyok ilyen vagy olyan, ha hozzám szólnak az utcán össze húzom magam, egyáltalán nem vagyok rendbe magammal, és nem tudom mit tehetnék már, olvastam könyveket is akkor jó volt de egyből el felejtem amit tanulok belőle,
Próbáltam meditálni hogy ki zárom a külvilágot és nem gondolkozni de akkor is fel jönnek azok a fránya negatív gondolatok, vezetett meditaciot hallgattam, vagy el alszok rajta vagy akkor is el kalandoznak a gondolataim a múlt hibáin gondolkozok, tudom hogy nem tudok rajtuk változtatni de mégis benne ragadok… volt valaki hasonló cipőben ?
Kb. minden 10. embernek van hasonló baja. Az más tészta, hogy személyes önismeret útján ezt abból hánynak sikerül magától orvosolnia.
Van akinek kell külső segítség, természetgyógyász pl, ha kicsit hiszel a spirituális dolgokban.
Ha nem, akkor egy jó pszichológus, vagy coach / tréner.
Aztán vannak az általános sablon dolgok, hogy sportolj, étkezz egészségesebben, vitamin és javul az általános közérzeted és majd azokat a stresszes helyzeteket is könnyebben kezeled majd amiben élsz és gondot okoz feldolgozni elviselni. Én ebben nagyon nem hiszek, ez csak ilyen átmeneti hullámvasút. Ergo ha megszűnik a sport érzékenyebb leszel a stresszel szemben aztán megint padló.
Legutolsó esetben a gyógyszert javasolnám, ezt csak akkor ha ellehetetlenít a normális életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!