Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mennyire változna meg az...

Mennyire változna meg az életed, ha soha többé nem ihatnál alkoholt?

Figyelt kérdés

2023. júl. 19. 19:06
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire.
2023. júl. 19. 19:11
 2/17 Thunderfairy ***** válasza:
100%
Úgy se iszok hogy lehetne.
2023. júl. 19. 19:13
 3/17 anonim ***** válasza:
96%

Fél éve jóformán semmit sem iszok. Tavaly kicsit túltoltam a nyarat.

Ugyanúgy jelen vagoyk a baráti eseményeken csak én kólát vagy szódát iszom, amig ők alkoholt.

Fogytam 5 kilót.

Szerintem abszolút pozitív.

2023. júl. 19. 19:20
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire. Most sem iszok alkoholt soha.
2023. júl. 19. 19:28
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Semennyire, nagyon ritkán iszik alkoholt.

46/n

2023. júl. 19. 19:31
 6/17 anonim ***** válasza:
45%
Úgy néz ki, pont most alakul így, valami miatt megszűnt az alkohol-toleranciám, egy decitől rosszul leszek, marja a torkom, fizikailag nem esik jól. Alapvetően nem okoz nagy gondot, mert nem voltam nagyivó, de azért ebben a nyári melegben lecsúszna egy-két sör, vacsora mellé jólesne időnként egy pohár bor, szóval ezek hiányoznak. Illetve annak sem örülök, hogy nem tudok iszogatni a haverokkal, és mindig magyarázkodnom kell, hogy miért üdítőt kérek sör helyett. Szóval így, hogy nem önszántamból mondtam le róla, nem annyira jó.
2023. júl. 19. 19:56
 7/17 anonim ***** válasza:
48%

Ettermekben es vacsorara az etel felet tudnam csak megenni es hust alig. Kozos etkezeseknel mindig a felig tele tanyert ott hagytam, mert gyerekkorom ota sokszor kicsit tudtam csak enni.

Ferjem mellett lett egy pohar bor a mindennapi etkezes resze. Eves elott ha megiszom, nagyon jo etvaggyal tudok enni es utana sem vagyok rosszul. 15 eve.

Bulizni, berugni nem szoktam. Alkohol nelkul ez az etvagy beindito eltunne az eletembol.

2023. júl. 19. 20:18
 8/17 A kérdező kommentje:

Furcsa, a 3-as, a 6-os és a 7-es válaszok nagyon hasznosak, mégis azok vannak lepontozva.

Köszönöm a válaszokat mindenesetre.

2023. júl. 19. 21:10
 9/17 anonim ***** válasza:
57%
Miért van lepontozva, aki nem antialkoholista? Dedó…
2023. júl. 19. 21:10
 10/17 anonim ***** válasza:
39%

Szinte semmit. Nagyon max egy kis cidert szoktam inni társasági eseményeken udvariasságból, de teljesen hidegen hagyna, ha erről le kéne mondanom.

Alkoholista emberrel nőttem fel gyerekként, sokáig teljes mértékben megvetettem zsigerből az alkoholt, erőszakkal se lehetett volna letolni a torkomon. Fiatal felnőttként vezettem be ezt a cideres szokást, mivel igazi lónyál, nincs maró íze és nagy mennyiség kell, hogy minimálisan is hasson. Egy üveggel elvagyok egy egész estét és az emberek se piszkálnak, hogy igyak már.

2023. júl. 19. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!