Mennyire változna meg az életed, ha soha többé nem ihatnál alkoholt?
Fél éve jóformán semmit sem iszok. Tavaly kicsit túltoltam a nyarat.
Ugyanúgy jelen vagoyk a baráti eseményeken csak én kólát vagy szódát iszom, amig ők alkoholt.
Fogytam 5 kilót.
Szerintem abszolút pozitív.
Semennyire, nagyon ritkán iszik alkoholt.
46/n
Ettermekben es vacsorara az etel felet tudnam csak megenni es hust alig. Kozos etkezeseknel mindig a felig tele tanyert ott hagytam, mert gyerekkorom ota sokszor kicsit tudtam csak enni.
Ferjem mellett lett egy pohar bor a mindennapi etkezes resze. Eves elott ha megiszom, nagyon jo etvaggyal tudok enni es utana sem vagyok rosszul. 15 eve.
Bulizni, berugni nem szoktam. Alkohol nelkul ez az etvagy beindito eltunne az eletembol.
Furcsa, a 3-as, a 6-os és a 7-es válaszok nagyon hasznosak, mégis azok vannak lepontozva.
Köszönöm a válaszokat mindenesetre.
Szinte semmit. Nagyon max egy kis cidert szoktam inni társasági eseményeken udvariasságból, de teljesen hidegen hagyna, ha erről le kéne mondanom.
Alkoholista emberrel nőttem fel gyerekként, sokáig teljes mértékben megvetettem zsigerből az alkoholt, erőszakkal se lehetett volna letolni a torkomon. Fiatal felnőttként vezettem be ezt a cideres szokást, mivel igazi lónyál, nincs maró íze és nagy mennyiség kell, hogy minimálisan is hasson. Egy üveggel elvagyok egy egész estét és az emberek se piszkálnak, hogy igyak már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!