Mennyire változna meg az életed, ha soha többé nem ihatnál alkoholt?
Figyelt kérdés
2023. júl. 19. 19:06
11/17 anonim válasza:
Semmit, összesen 1x ittam alkoholt még középsuliban kiváncsiságból nem jött be, azóta nem iszom (nem állítom, hogy mindig egyszerű, de a baráti társaság már megszokta, a többi helyre meg autóval megyek és akkor nem kell magyarázkodni). 45/F
12/17 anonim válasza:
Mivel alapvetően alkalmakkor szoktam néha inni illetve így nyáron heti kb egy sört, így nagy változás nem lenne.
13/17 anonim válasza:
Off topic, de mi alapján lett lepontozva az a pár válasz? Normálisan válaszolt mindenki a kérdésre, megindokolva az álláspontját.
14/17 anonim válasza:
Évente 1-2x iszok alkoholt akkor is a társaság miatt.
Idén egy fél doboz sört ittam.
És akkor is az fogalmazódott meg bennem hogy megihatnám az egész dobozzal, de minek, úgyhogy kiöntöttem a lefolyóba a maradékot.
15/17 A kérdező kommentje:
13-as, ne vedd magadra.
Vannak emberek, akik az anonimitás mögé bújva sunyin lepontozgatnak teljesen hasznos válaszokat csak azért, mert az ő értékrendjükkel nem fér össze. Aztán, amikor felkérdezik őket, hogy miért, csak lapítanak, mint az a bizonyos a fűben.
(megjegyzem én sem iszok egyáltalán alkoholt)
2023. júl. 20. 16:52
17/17 anonim válasza:
Egy betegség kiújulásának a veszélye miatt nem iszom közel 8 éve, szóval semennyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!