Hát a 10 liter sör azért az nekem is ritka. Amolyan kb havonta pár alkalom. De megterheli amúgy igen. Leginkább az epémmel van baj az utóbbi időben.
jan. 10. 19:16
12/21 anonim válasza:
Alapjáraton kétnaponta két deci alkoholnak megfelelő sör lenne, de inkább nem csinálom. Néha persze mégis, meg vannak szerény részeredményeim azzal, hogy kevés nagyon jót kóstolni és leállni, inkább az a gond, hogy szeretem tolni. Hiába sikerült beleférnie a fejembe, hogy nincs előnye, nem ad semmit, viszont elég sokat elvesz, megmaradt plusz oldalon ez, hogy szeretem. Szerencsére nem erőlködős hagyni a francba jó darabig, és egyetlen esti berogyással beérem, reggel a hátam közepére nem kívánom még akkor sem, ha a minőségi ital fogyasztása és a másnaposság elleni kis trükkök teljesen eredményesek voltak.
jan. 10. 21:36
13/21 anonim válasza:
Munka után esténként 5 doboz sör, szombaton naponta 10 doboz sör,
vasárnap szintén 10 doboz sör ,vagyis hetente összesen 45 fél literes dobozos sör ,ez így megy rendszeresen 3 éve.
jan. 11. 14:07
14/21 A kérdező kommentje:
13., súlyod oké?
jan. 11. 14:30
15/21 anonim válasza:
Sajnos nem van rajtam 15 kg. többlet.
jan. 11. 18:49
16/21 anonim válasza:
13
Úgy döntöttem mivel hetente csak egyszer ittam alkoholt
na meg a magas vérnyomásom miatt teljesen le fogok állni az
alkohollal,a napi 2 doboz cigarettáról viszont nehezebb lesz,
ahhoz lehet hogy segítséget kell kérnem.
jan. 12. 07:05
17/21 anonim válasza:
Ha jól számolom akkor ez havi 100 liter
évente 1200 liter sör , ez vízből is sok.
jan. 12. 07:51
18/21 anonim válasza:
Heti 1-1,5 liter (2-3 sör).
jan. 17. 08:01
19/21 anonim válasza:
32 éves vagyok, alkoholista. Egy ismerőssel, fél-fél liter vodka fejenként, megfejelve sörrel.
Kb Heti 3 alkalommal szoktam le részegedni, de néha megesik 4-5 is. Van mikor csak sör, van mikor vodka, körte...stb
(Anyagi gondok, és a szerelmem halálos betegsége vezetett idáig)
jan. 17. 13:48
20/21 anonim válasza:
#10ird le légyszives hogyan sikerült,nagy segítség lenne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!