Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Kezeltessem magam?

Lejla2000 kérdése:

Kezeltessem magam?

Figyelt kérdés
Nem tudom mi van velem egyszerűen azt veszem észre hogy semmi sem érdekel nem olyan vagyok mint rég ..és most veszem észre a legjobban mikor tényleg ilyen helyzetben az ember jól nem reagálhat a dolgokra...most ennyire erős ember lennék vagy tényleg nagy a baj nálam?Történt egy tragikus dolog velem...nem lényegezném mi mert levágjátok egyből miről van szó én meg nem viselném jól..tehát olyant tettem amit nem szabadott volna az nap le is sokkolt ez a dolog és nem kívánom senkinek hogy ilyenbe része legyen viszont azt furcsálom hogy első nap nagyon megviselt sokat sírtam a történtek után,aztán mikor viselnem kellett a következményeket akkor mindenki aki nem ismert (de nem orvos meg ilyen pszichologus)azt állitották jól viselem de azért nem sírtam mert én nem szeretek mások előtt sírni...csak ha magamban vagyok és magamba fordulok...mások azt állítják kell nekem pszichologus mert látszik hogy megviselt...de tényleg ugymond normálisan viselem...most hogy már túl vagyok a nehezén
2024. jan. 5. 09:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

9+ Minden nemű alkoholt, és szert kerülj-ez alap ilyen helyzetben-egyébként is minden helyzetben ez alap.. Mert most egyetlen korty is elég ahhoz, hogy tragédia történjen az életedben és újra aktivizálódjon ez a szituáció.. Ha pedig számon kérnek a cselekedetedért hivatalos úton, akkor vállald azt ami következik rád. Ne tegyél semmit ellene, hanem hagyd végig menni.

Bűn-)bűntetés.Akár szellemi-akár földi. Ez alap. Az abortusz is büntetendőnek kéne lennie, mert gyilkosság. Mondjuk minden nő és férfi megfizeti az árát szellemileg, meg az egész életében.

2024. jan. 6. 12:49
 12/16 anonim ***** válasza:

11

Más ember elleni-életellenes cselekedet (akár sikerült/akár nem) Isten szemében a legkomolyabb bűn-ezt tudnod kell, és sosem marad következmények nélkül.. és azt is, hogy egyetlen ilyen dolog nem marad következmények nélkül, még akkor sem ha a hatóság nem von téged kérdőre érte.

2024. jan. 6. 12:53
 13/16 anonim ***** válasza:

11+ Ahogy Ábel kiontott vére kiálltott Istenhez, úgy minden meggyilkolt ember vére is, nincs olyan gyilkos aki a gyilkossága következményét megtudná valaha úszni és az összes leszármazottja a vérvobnalában, attól a pillanattól kezdve-fizet érte.

Az élet szent dolog, és egyetlen embernek sincs joga a másik ember életére törni és azt elvenni, vagy ahogy az okkultisták bizonyos része teszi: megrövidíteni, hogy hamarabb meghalljon az illető.

2024. jan. 6. 12:56
 14/16 A kérdező kommentje:
Testvérem azt állítja azóta vagyok ilyen mióta apukám meghalt...lehet igaza van😞ő volt a támaszom akivel lehetett tényleg komolyan beszélni az érzelmeimről...aki meghallgatott tanácsott adot..😞
2024. jan. 6. 13:04
 15/16 anonim ***** válasza:
14 Keresd meg a két szakembert akit javasoltam, és ha szükséges, akkor tovább tud küldeni szakemberhez, vagy a hatósághoz.
2024. jan. 6. 13:07
 16/16 everlight ***** válasza:
A Nihiluzmus rengeteg embernél ki alakul,még akit semmilyen tragédia nem ér azoknál is,
2024. máj. 5. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!