Lejla2000 kérdése:
Kezeltessem magam?
Ha túl vagy a nehezén, akkor mi a gond? Esetleg amiatt érdemes egy pszichológust felkeresni, hogy ne csinálj mégegyszer olyasmit, amit nem kéne, bár nem tudom, mi volt az. Például ha a párodat megcsaltad, akkor nem kell, de ha pl valakivel agresszívan viselkedtél, loptál, stb, akkor kéne.
2024. jan. 5. 09:17
2/16 A kérdező kommentje:
Emiatt 3 napig étvágyam se volt csak sírtam aludtam sírtam aludtam még azon a szőrnyű helyen voltam akkor lettem 1 fokkal jobban mikor nem voltam ott de az nap még nem volt étvágyam... ma 5.napja hogy történt velem a dolog tegnap volt már étvágyam...
3/16 A kérdező kommentje:
A 2.az inkább agreszív voltam olyant tettem majdnem amit nem kellett volna
Tudni kellene, hogy mit tettél, mert koránt sem biztos, hogy túl vagy rajta. Sőt, van olyan helyzet mikor azt hiszed, és utána egy apró dolog nem csak újra vissza tér, hanem még mélyebbre ránt-mint előtte voltál.
Tehát nagyon nagyon nem mindegy.
Segyteni szeretnék, nem ítélkezni. Ezt előre leszögezem.
2024. jan. 5. 09:32
Inkább itt az a fő kérdés, hogy megteszed e újra gyenge pillanatodba.
2024. jan. 5. 10:32
6/16 A kérdező kommentje:
Büncselekményt követtem el,de nem saját szándékkal...az ital miatt...itt szeretnék választ kapni bár tudom itt sokan nem értenek egyet egy "gyilkossal"😞megértem de rosszul esik...nem szeretném természetes újra meg tenni engem sokkolt amit csináltam...és nem épp ésszel tettem...sokat szenvedtem ott ahová az ilyenekez teszik...😢😢volt időm gondolkozni sírni stb...
7/16 A kérdező kommentje:
Nem öltem hála🙏🏻de nem sokon mult..azért is csodálkozom hogy 5.napja már hogy történt első 3 nap megviselt nem ettem nem ittam csak sírtam aludtam,imádkoztam,mióta kijöttem azóta 1 fokkal jobb aznap nem volt étvágyam...de most se csúsznak nagyon le az ételek...nem jóízűen mennek mint szoktak...
Hogy lehet annyira berúgni h pl. késsel támadj valakire? Szerintem tuti van egy olyan fajta düh amitől meg kell szabadítani magad. Benned van, csak az alkohol hozza ki, és addig nem leszel békében magaddal ameddig nem kezelteted.
2024. jan. 6. 12:32
6 Adj Hálát Istennek, hogy megállította azt ami folyt.És ami benned volt.
Mindenképpen járj utána, semmi nincs még elintézve.Bár mikor ez ujra megtörténhet veled.
Hivatalos keresztény pszichiátert keress-sűrgősen fel.
Dr.Kulifai Mónika, nevess szakpszichológus, és ha kell tovább fog küldeni szakemberhez, ha ő úgy ítéli meg, hogy szükséged van komolyabb orvosi lépésre. Az egyik legnagyszerűbb orvos a területén és a szellemi dolgokhoz is nagyon ért.
2024. jan. 6. 12:39
9 Dr. Róna Tamáshoz is fordulhatsz, szintén tisztában van a szellemi dolgokkal is az orvosláson kivül.
Dr.Kulifai Mónika az édesanyja Kulifai Máténak, a Hetek főszerkesztőhelyettesének, aki az Izraeli incidens vezető tudósítója-szintén egy nagyszerű ember.
2024. jan. 6. 12:41
Kapcsolódó kérdések: