Ti mit tennétek a helyemen? Kezeltessem magam?
Nem is tudom, hogy hol kezdjem.
Van egy párom akivel majdnem 3 éve élünk együtt (dupla ennyi ideje vaunk együtt). A családjuk telkén egy második kis házban (ketten)élünk. Külföldön dolgozunk csak 3-4 hónapot vagyunk itthon. És ami a baj:
-mindig stresszes vagyok
-aggódom a pénz miatt (évente kb.6 milliót keresünk)
-már régóta szeretnék családot, (de előtt egy házat, meg némi pénzt) -->ez miatt is stresszes vagyok mert másoknak már van gyerekük stb...
-nagyon könnyen dühbe jövök, néha elég pár szó is hozzá és ugy kikelek magamból mint egy idegbeteg
-meg amúgy is mindig feszül a fejem persze az idegeskedéstől
Azt is hozzá kell tenni, hogy édesanyám a múlt évben hunyt el. Még nem rendeződött minden.
De nem tudom, hogy nem e lenne érdemes felkeresnek egy szakembert, mert már néha nekem is nehéz saját magammal együtt élni.
Légyszives segísetek!
25/N
35 éves koromra jutottam el oda, hogy legyen lakásom (egyszobás, hitel nélküli, pici) és legyen egy gyerekem úgy, hogy ha egyedül maradok el is tudom tartani. Mondjuk nem áll fenn ez a veszély egyelőre, de sosem lehet tudni mit hoz a jövő. Szerintem 25 éves korodban nem kellene ezen aggódnod.
Hol szeretnél élni?
Vele képzeled el a jövődet?
Imádom a gyerekeket és már régóta szeretnék! Nem vagyok rágörcsölve egyeltalán, mert tudom, hogy még egy-két éven belül nem lesz. Csak szeretném, hogy ha mégis összejönne, akkor ne ide a 30nm-be legyen, hanem legyen meg a házunk.
Hát persze, hogy a párommal képzelem el az életmet.
Tudom, hogy másoknak ennyiük sincsen, meg fizetik a hitelt, de mégis.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
évi 6 milla mellett én azonnal vállalnék...
sokan vannak aki évi fele ennyi jövedelem mellett is vállalnak és úgy sem szenved hiányt az a gyerek
felesleges stresszelned mégtöbb pénzen, az már szerintem magasan a luxus kategória
egy pszichológus segítene szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!