Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Évek óta tartó fűhasználat és...

Évek óta tartó fűhasználat és speed(spuri)használata okozhat személyiségváltozást?

Figyelt kérdés

Pl fokozott agresszívitást,állandó pörgést,az illető kifigurázza a másikat és lekezelő vele viszont közben vágyik a társaságára és közelségére,ezért van hogy szerethető

De leginkább úgy tudnám leírni,hogy fura az illető.Nem igazán lehet vele érdemi dolgokról beszélni,mindenben a negativat látja,mindennap el jár kocsmákba vagy szórakozóhelyekre.Nem alszik,úgy megy dolgozni hogy felszív egy csíkot.

Nem akarok belefolyni az életébe,de még is úgy érzem egyedül van és segítenem kell neki.

Nem,nem vagyok szerelmes belé.

Nem érzem jól magam ha vele vagyok,de ezt be tudtam a cucc miatt,hogy biztos attol ilyen velem.

Nem tudom

Egy hete ismerem.

A kérdésem tehát az,hogy valószínű hogy ő nem ilyen volt?

2023. dec. 21. 20:45
 1/2 anonim ***** válasza:
Ááá
2023. dec. 21. 20:45
 2/2 anonim ***** válasza:

Teljesen mindegy, hogy milyen volt, mert MOST ilyen. Senki sem lesz többé olyan amilyen volt, azok sem, akik nem füveznek. Mindenki változik, fejlődik, változik a személyisége, de olyan formában, hogy a meglévő személyiségjegyek közül van ami erősödik, előtérbe kerül, van ami háttérbe szorul.

A fű mindenkire másképp hathat, felerősíthet bizonyos meglévő tulajdonságokat, de azt nem tudhatod, hogy jókat vagy rosszakat. De egy biztos: az alapszemélyiség adott, a csávó nem a cucc miatt olyan veled amilyen, hanem önmagától.

2023. dec. 21. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!