Lehet-e a szorongástól hosszan tartó gyomorfájdalom?
Már tinikorom óta küzdök gyomorfájással, van amikor jobb, van amikor rosszabb. 16 évesen csináltak gyomortükrözést, mindent rendben találtak.
Mostanában megint elment az étvágyam, érzem, hogy szorongok, és a gyomrom is totál tropa. Fáj, szúr, minden.
Elmentem vérvételre, ahol minden eredmény rendben lett, de a doki mikor megnyomta a gyomorszájamat, akkor az nagyon kellemetlen volt, és azóta is fáj, azt mondta, hogy menjek gyomortükrözésre.
Na most én nem akarok gyomortükrözésre menni, rettegek tőle, altatásban csinálták régebben is, de hánytam tőle, és ezért nem akarnám ezt mégegyszer végig csinálni.
Ahogy a doki megnyomta, megijedtem. Szerintetek ez lehet a szorongás, vagy tényleg lehet valami bajom, amiért indokolt a gyomortükrözés?
Köszi.
Szorongás miatt van gyomorideg és a miatt étvágytalanság,illetve étkezési problémák,ezért fáj a gyomrod.
Nem kell tükrözgetni semmit,első feladat,hogy a szorongás okát megtalálni és megpróbálni tenni ellene.
Ha nyugodt leszel és jó kedvű,minden renbe jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!