Gyomorfájdalom, székelési inger, mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
Pár napja jelentkezett egy kellemetlen gyomor fájás, néha erős fájdalom, néha tompa, néha inkább pedig olyan égő érzés. Azt érzem, hogy wc-re kell mennem, de ha megyek, akkor semmi. Kicsit meg is vagyok puffadva. Enyhe hányingerem van, ha egyes ételekre gondolok. Valami gyomorgyulladás lehet? Kértem időpontot már az orvoshoz, jövő hétre kaptam, de addig kíváncsi lennék, hogy valaki tapasztalt-e már hasonlót. Köszönöm!2023. febr. 18. 09:17
1/1 anonim válasza:
Az emésztőrendszer egy nagyon komplex dolog, szinte bármely részének a problémája okozhat ilyen tüneteket. Ha nincs egyéb, komolyabb, szemmel látható problémád (fekete székelt, véres széklet, véres hányás), én nem gondolnék semmi komolyra, de látatlanba ezt lehetetlen megmondani. Tapasztalatot kértél, mindenki tapasztalt már erős hasfájást, hányingert, székelési nehézséget, de konkrétat az orvosod mondhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!