Reflux esetény mennyi idő amig elmúlik ha változtatok az étrendemen?
Figyelt kérdés
Reflux esetény mennyi idő amig elmúlik ha változtatok az étrendemen?
Illetve volt akinek házi praktikák mellett elmúlt?
Nekem a torkomba gomnboc érzés van és állandoan ilyen fehér váladék jön fel.
2023. febr. 7. 13:56
1/6 anonim válasza:
Az soha nem múlik el, néha csitul, időnként fellángol, főleg ha nem figyelsz oda az étezésedre.
2/6 A kérdező kommentje:
Es ez komoly problemat okozhat?
Hasam nem faj,torkomse faj
2023. febr. 7. 15:35
3/6 anonim válasza:
Vannak savlekötők, de hosszú távon én sem szedem, csak panaszos időszakban, akkor nagyon jók. Muszáj mert szétmaródik a nyelőcsöved és 10 év kb aztán nyelőcső szűkület, ami a nyelőcsőrák előszobája is lehet, nem játék. Étkezéseden változtass, Salvus víz is jó. Diagnosztizált reflux?
4/6 A kérdező kommentje:
Nem diagnosztizalt csak abbol gondolom hogy krakogok meg gomboc erzes van a torkomba neha.
Ja meg amit irtam hogy slejm szeru valadek van a torkomban.
Meg a nyelvem feher reggelente.
Orr full gegeszem mondta h reflux gyanus.
De a savlekoto nem okoz mas betegseget? Ugy tudom hogy a gyomrot szet cseszi meg demenciat okoz
2023. febr. 9. 07:20
5/6 anonim válasza:
Fogaimat tette tönkre, évekig nem tudtam, hogy refluxos vagyok, sokáig rekedt voltam, gégészeten nem mondtak semmit, ők nem találtak eltérést, néha égett a gyomrom.
6/6 anonim válasza:
Demenciát nem okoz a savlekötő :D évekig én se szedném, de időszakonként muszáj. Aztán úgyis vannak lájtosabb periódusok, amikor nem kell. Napi kétszer meg főleg felesleges. Olykor viszont nem árt, bár ha szét van maródva a nyelőcsöved, akkor szedd egy-másfél hétig, max kettő. Akkor szedd végig, hogy helyreálljon a nyelőcsöved, gyógyulhasson!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!