Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tudok tenni? Te mit tennél?

Mit tudok tenni? Te mit tennél?

Figyelt kérdés

19 éves lány vagyok. Még a szüleimmel élek de ők lelkileg tönkretettek!Nem régibben olvasgattam a csalon belüli erőszakra és a lelkiterror is annak számít.Ez igy igaz?

A dolog úgy nézki, hogy a szüleim minden velem és a nővéremmel csináltatnak meg. Úgy bánnak velünk kb mint egy cseléddel és úgy gondolják ha megvesznek ez meg azt azzal potolják a szeretet. Soha nem mondták nekünk hogy szeretnek minket vagy öleltek meg.Sőt apám inkább élvezi ha földbe döngölhet minket ha pl játszottunk vagy bármi mindig neki kellett nyernie. Soha nem voltunk meg dicsérve. Mi soha nem bakizhatunk. Mind ezek mellett ők pedig elviselhetetlenek.

Úgy érzem be fogok sokallni és nagyon félek attól hogy egy mentális betegség mit okozhat vagy milyen formában fog ez megtörténi!

Sajnos ez a szar gazdasági helyzet miatt munkát sem találok meg még felsőoktatásban tanulok!

Nincs senkihez se mennem mert mivel nem sűrűn voltunk elengedve sehova ezért nem sok barátságot tudtam kötni.

A bátyám elköltözött már két éve és azt mondta ide soha többet nem jön vissza!Én is ezt szeretném..

de fogalmam sincs hogyan kezdjek hozzá!

Szüleimmel semmikép sem közölhetem hogy akkor most elmegyek.. mert nem engednének.. hiszen akkor ki maradna itt "cselédnek"

Te mit tennél?

Előre is köszönöm a segitő válaszokat!

(lehet nem áttekinthető a mondanivalom ennek oka hogy tulságosan feldultá tesz ez a téma.előre is elnézést!)

2010. okt. 21. 18:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha pénzzel és tárgyakkal szeretnek, azokat is összeszedhetnéd magadnak.
2010. okt. 21. 18:45
 2/7 A kérdező kommentje:

most jelenleg nekik sincs munkájuk szóval sajnos most nem kapok pénzt :/

köszi a választ!

2010. okt. 21. 18:50
 3/7 anonim ***** válasza:
Szociális támogatás vagy ösztöndíj...
2010. okt. 21. 18:57
 4/7 anonim ***** válasza:
Vegyél fel diákhitelt drága SORSTÁRSAM.S Budapesten menj el valami olcsó albérletbe.Vedd fel a legmagasabbb diákhitel összeget és abból tudsz fizetni több havi albérletet.S több hónap allatt tudsz munkát lelni.Ha kell segítek is.!!!!!
2010. okt. 21. 19:05
 5/7 A kérdező kommentje:
19:05 ha nem bánod irok neked e-mailt :)
2010. okt. 21. 19:11
 6/7 anonim ***** válasza:
Lakótársakkal még olcsóbb lenne.
2010. okt. 21. 19:26
 7/7 A kérdező kommentje:
keress itt valaki lakotársat?:D budapesten :)
2010. okt. 22. 07:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!