Az lehetséges hogy egy személy egyszerre klinikai depressziós, szorongasos depressziós(pánikrohamokkal) és közben bipoláris is?
Őszintén nagyon meg vagyok ijedve és le vagyok sokkolódva mert nagyon tisztán le vannak írva a tünetek és az összesből tisztán hozok nagyon sok tunetet
Amíg nem szedtem nyugtatót addig egyértelműen a szorongasos depresszió dominált és a súlyos hangulatingadozas(amikor elmúlt a szorongás miatti depresszív szakasz akkor jött a feldobottság érzése) amióta szedem azóta a klinikai depresszió dominál de ugyanúgy váltakozik a hangulatom sokszor, leginkább a jövő miatti aggodalomtól.
Jah és közben nagyon kopnak az emlékeim az évekből. Régóta rosszul vagyok
Most őszintén ezt így elmondom egy orvosnak, mit tudnak kezdeni vele? Van egyáltalán bárki aki ezzel tudna kezdeni valamit?
Más emberek legalább tudják hogy “csak” klinikai depressziósak, vagy szoronganak, nekem meg ennyi tunetem van egyszerre...
Sehogy
Ugyanúgy mint mikor feltettem a kérdést
Borzasztó egyszerűen hogy még egy diagnózist sem tud kapni az ember ha összetett a gond
20 ezek nekem is mind megvannak csak mellé én még gyógyszerérzékeny is vagyok ezért sosem lesz kikezelve
Bár nekem eleve a családban nincs egy ép ember sem, szóval ez a sorsunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!