Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Létezik olyan, hogy depresszió...

Létezik olyan, hogy depressziós szuicid roham?

Figyelt kérdés

Alapjában véve depressziós vagyok, de szuicid tettre való késztetés július óta nem volt.

Tegnap este nagyon durván előjött, és nem tudom hova tenni. Karácsonyi időszak, rossz gyerekkor, traumák miatt van ez, sajnos nincs családom, meg full egyedül vagyok. Ilyenkor amikor eljön ez a rohamszerűség akkor farcolásba tudom magam legnyugtatni, de most nem csináltam.

2023. dec. 1. 11:16
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem létezik, vagy legalábbis nekem is szokott lenni...
2023. dec. 1. 17:05
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt hasonló, amikor két hétig teljesen egyedül voltam a lakásomban. Nagyon rémisztő tud lenni, de a sarkadra kell állnod ilyen helyzetben.
2023. dec. 2. 05:01
 3/6 anonim ***** válasza:
44%
Létezik! Tavaly olyan rohamom volt, hogy főbe lőttem magam egy kis kaliberű fegyverrel.
2023. dec. 2. 12:34
 4/6 anonim ***** válasza:
4%
#3 Sajnos nem tetted meg!
2023. dec. 2. 14:24
 5/6 A kérdező kommentje:
Eleg gaz hogy ilyen alatt viccelodik, objektiv szempontbol is. Az ilyeneket kene lelokdosni baba korban, mint ahogy a spartiak tettek. Az ilyenek miatt van ennyi mentalisan serult ember
2023. dec. 2. 14:29
 6/6 anonim válasza:
75%
Megértem a kérdezőt, mert én is teljesen egyedül vagyok.
2023. dec. 4. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!