Az lehetséges hogy egy személy egyszerre klinikai depressziós, szorongasos depressziós(pánikrohamokkal) és közben bipoláris is?
Őszintén nagyon meg vagyok ijedve és le vagyok sokkolódva mert nagyon tisztán le vannak írva a tünetek és az összesből tisztán hozok nagyon sok tunetet
Amíg nem szedtem nyugtatót addig egyértelműen a szorongasos depresszió dominált és a súlyos hangulatingadozas(amikor elmúlt a szorongás miatti depresszív szakasz akkor jött a feldobottság érzése) amióta szedem azóta a klinikai depresszió dominál de ugyanúgy váltakozik a hangulatom sokszor, leginkább a jövő miatti aggodalomtól.
Jah és közben nagyon kopnak az emlékeim az évekből. Régóta rosszul vagyok
Most őszintén ezt így elmondom egy orvosnak, mit tudnak kezdeni vele? Van egyáltalán bárki aki ezzel tudna kezdeni valamit?
Más emberek legalább tudják hogy “csak” klinikai depressziósak, vagy szoronganak, nekem meg ennyi tunetem van egyszerre...
Nem tudom miért lettem lenullázva, de sebaj. Ezek a diagnózisaim:
" F3140/3 - Bipoláris affektív zavar, súlyos depresszió, pszichotikus tünetek nélkül;
F4320/5 - Alkalmazkodási zavarok;
F5100/5 - Nem-organikus inszomnia; "
Van akinek epeköve és veseköve is van egyszerre.
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhe..
Sajnos az a mai világban már nem megoldható hogy ne olvassunk utána ha rájövünk hogy valami nem stimmel hiszen 3000 találat van mindenre...
azért kérdeztem hogy hátha találok olyan embert akinek leírás alapján nem “csak” egy betegsége van vagy gyanúja hanem ennyi minden borzalomból hoz tüneteket
Ahogy elkezdtem olvasni, egyik betegség után jött a másik leírása és az összesből hozok 5-6 tünetet
Most is azért nem alszom mert nem tudok
Mellé még kényszerbeteg is vagyok
Orvoshoz menni nem akarok, csak nagyon rosszakat olvastam róluk
A lényeg hogy én eddig azt hittem hogy ezek a betegségek kiütik egymást, hiszen hogy lehetne valaki egy hétig csak klinikai depressziós, aztán meg elkezd váltakozni a hangulata ?!
Mit tudnak ennyi bajjal kezdeni azon kívül hogy elaltatnak kb?
Undordom magamtól mióta elolvastam ezeket a tüneteket
Más emberek boldogok. Én mev bipoláris vagyok közel tíz éve.
A bipolárissal nem lehet mit kezdeni. Esetleg ennyhíteni gyógyszerekkel,de ez gyógyithatatlan. Én már beletörődtem. Az orvosok se tudnak ezen segíteni mert az agy annyira bonyolult.
9 na nekem az ilyen kommentek elegek ahhoz hogy újra lemenjek a mélybe, összeszoruljon a gyomrom és véget akarjak vetni ennek
Eleve hogy lehet valaki szorongó és depressziós egyszerre?
A klinikai depresszió pont arról szól hogy fogat mosni, enni sem tudsz, akarsz és nem érdekel semmi, többször volt már ilyen
A szorongásnak meg van sok “alfaja” de az meg pont az aggódásról szól
Most akkor a kettő együtt?
Plusz mellé hogy hozhatja valaki még bipoláris tüneteket?
Nekem leginkább a jövőképemmel kapcsolatban van ez. Amikor jobban vagyok akkor úgy érzem lehet még jobb, amikor meg rámtör a szorongás és a depresszív érzet egyszerre, akkor meg tudom hogy hajléktalan leszek...
Vagy amit mások iránt érzek amikor nyugodt vagyok akkor nem érdekel az aki a múltban bántott, amikor meg lent vagyok akkor meg tudnám ölni az összeset.
Olvasom a leírást:
Bipoláris depresszió- hozom a tüneteket
Klinikai depresszió- hozom
Szorongás-hozom
Kényszeresség-hozom
Pánikroham-hozom
Szorongásos depresszió-hozom
Inszomnia-hozom
Ptsd-hozom
Sőt mióta történtek a közelmúltban kb földönkívüli dolgok azóta a pszichózisban is magamra ismertem...
most őszintén hogy ébredjek így fel minden nap?
Már azt sem tudom hogy melyik én az igazi énem
Ha kapnék gyógyszert melyik énemet hozná elő? Vagy egy új keletkezne?
Melyik a normális? Amikor nem érdekelnek a múltbeli rossz dolgok vagy amikor jogosan meg akarom torolni? Csak egy példa a sok közül.
Tudom itt senki nem orvos csak ki szerettem volna írni magamból ha már találtam ezt a helyet más embernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!