Valakinek van bevált módszere a reggeli kortizol szint csökkentésére?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy kémiailag természetes, hogy reggel a legmagasabb a kortizol szintje az embernek, de esetemben úgy érzem ez, hogy ez okozza az erős stresszt, akkor is ha nincs min stresszelni.2023. nov. 27. 08:36
1/8 anonim válasza:
A reggeli szex sok mindent megold😀
2/8 anonim válasza:
Ne gondolj se a házastársdra hogy csal es ver át, se rokonaidra, akik semmibe vesznek, se a munkahelyedre ahol csicskáztatnak....
3/8 anonim válasza:
De tényleg a szex segít. Van- partnered Neked?
5/8 anonim válasza:
"Este szexszel fekszel, reggel nem veszekszel" 😀
Állítólag van köze az esti rutinhoz is a reggeli kelés.
Semmi méreganyag alvás előtt (alkohol, cigi stb), nehéz vacsi, tv, telefon, elegendő alvás. Talán ez javíthat.
6/8 A kérdező kommentje:
pátkapcsolati téren minden rendben van, de nyilván nem lehet minden reggel sexelni… az alvás is teljesen kielégítő, min 8 óra és nem ébredel fel éjjel egyszersem. Reggel viszont mikor megébredek már egyből tenyér és talp izzadás. A reggeli hidegzuhanyról és jótékony hatásairól olvastam sokat.
Nem iszom alkoholt, nem dohányzom
2023. nov. 27. 12:10
7/8 anonim válasza:
Egyél valamit. Én addig idegroncs vagyok, amíg nem eszem. Mondjuk én délután szoktam utoljára, lehet reggelre kimerül a készlet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!