Szerintetek gyógyszerfüggő vagyok 17 évesen? Ha igen mit tehetek, hogy ne legyek?
Az a helyzet, hogy három hete elkezdtem scippát szedni (SSRI) és két hete meg xanaxot (0,25 mg). És a lényeg, hogy segít nekem, nem érzek semmit sem amikor bevettem, eltünteti az érzéseimet. Mindig is azért vettem be, mert el akarom felejteni az életem, nem akarok érezni semmit sem, röviden annyi az ok, hogy apám munkanélküli és nem akar munkát keresni és nem is keres, anyám meg napi 10-12 órát melózik, mindegy sok a stressz otthon. Első két héten egy scippát vettem be esténként meg egy xanaxot reggel és egyet este. Most ezen a héten meg a suliba menet mindig bevettem 2-3 xanaxot meg 1 scippát, és segített. Le se sz@rtam az életem akkor. És jó érzés volt. Csak úgy történtek a dolgok és semmin se szorongtam. Illetve hétfőn 5 xanaxot vettem be. Nem sok maradt meg a hétfőből, csak kis “töredékek”. Szerintetek már függő vagyok és ha igen akkor mit tegyek? A szüleim nem tudják, hogy bármit is szednék, vagyis a nagymamám tudja, de ő adta a xanaxot. A scippát meg apámtól lopdosom. Ő úgyse szedi.
Szóval ja, nem szeretnék függő lenni, de a tabik segítenek minden értelemben.
Most tegnap fogyott el a xanaxom, és scippát se tudok szerezni apámtól, mert anyámnál vagyok (a szüleim külön élnek). És eddig semmilyen fizikai elvonási tünet nem jelentkezett, csak sokszor érzem azt, hogy jó lenne elnyomni az érzéseimet a tabikkal, mikor tudnám ismét eltüntetni az érzéseim. Illetve tegnap vettem magamnak valeriána relaxot, tegnap abból bevettem 6 db-ot este (elsőre hármat, majd rá két órára megint hármat), ma meg hármat, egyet reggel és kettőt kb 17:00 órakor.
Köszi a segítséget!
29 te vmi varázsló vagy😳😱
Leírtad az érzéseim. Hát ja. Ha nem is érzek semmit az is jobb mintsem a szorongás, hogy apámnak lesz-e munkája, anyámhoz úgy megyek-e majd haza, hogy késsel a hasába találom meg (mert ő is próbált öngyi lenni, én állítottam meg idén 3x is.) szóval ja. Csak nyugodt szeretnék lenni. És legalább ha a suliban “be vagyok állva” akkor addig se ezen parázok, hogy otthon mi van, stb…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!