Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A saját városom ügyeletén...

A saját városom ügyeletén fogadnak vajon ha gyógyszerfüggőség miatt van pánikrohamom és adnak gyógyszert?

Figyelt kérdés

Hívtam a pszichiátriát, nincs bent az orvosom, az asszisztens nem írja fel. Hívtam a háziorvosom többször, nem veszik fel.

Annyira rosszul vagyok, mint még soha, lassan 2 napja nem alszom, szétrobban a fejem, ajulok, minden percben sírógörcsöm van…

Az utolsó ötletem az ügyelet, ott biztos van xanax. Jó ötlet ezzel felhívni őket? Egy percet nem bírok ki tovább

2022. dec. 9. 11:02
 1/7 A kérdező kommentje:
Azt hittem hogy elhagyhatom csak így, soha nem gondoltam hogy ilyen tuneteim lesznek
2022. dec. 9. 11:02
 2/7 anonim ***** válasza:
Megpróbálod és kiderül. Addig is jobbulást.
2022. dec. 9. 11:15
 3/7 anonim ***** válasza:
50%

Orvosi ügyeleten igen, adnak nyugtatót. Kórházban is, ha be tudsz menni. Legrosszabb esetben hívd ki a mentőket, ők is tudnak adni.

TILOS hirtelen elhagyni a nyugtatókat! Erre már rájöttél. Súlyos, életveszélyes, akár halálos megvonási tünetek is felléphetnek. Én 12 hónap alatt csökkentgettem nullára, de lehet hogy még ez is gyors volt.

Mindent tudok a függőségről, elvonásról, ha kérdésed lesz, írj privátba.

2022. dec. 9. 11:41
 4/7 anonim ***** válasza:
74%
Amúgy valószínűleg csak annyi gyógyszert fognak adni, hogy a hétvégét kihúzd. Javasolni fogják addiktológia/pszichiátria felkeresését, befekvést, elvonó kúrát. Erről lebeszélnélek, kórházban is szokták hirtelen vagy gyorsan elvonni, és adnak rá másik gyógyszereket. Humánusabb módszer otthon, nyugodt körülmények közt, lassan csökkentgetve elhagyni hónapok alatt.
2022. dec. 9. 11:44
 5/7 A kérdező kommentje:

Közben sikerült családtag segítségével szerezni ismerostol… de most csak szerencsém volt, egyébként tényleg csak az ügyelet maradt volna

A pszichiátrián sem tudjak mit akarnak, pár hónapja meg simán felírták a több havi adagot a felhőbe, most meg mondtam a telefonba hogy így érzem meghalok, de azt mondta nem tud felírni semmit…

Háziorvos nem vette fel

Én azt gondoltam simán elhahyhatom nem lesz gond, ehhez képest olyan elvonási tuneteim vannak egy nap után, amit el sem hiszek…

2022. dec. 9. 11:55
 6/7 anonim ***** válasza:

Bocs, de ez már régen rossz, ha az ismeretségi körben csak úgy random lehet szerezni bármilyen receptköteles nyugtatót...

Amit aztán gondolomformán beszedsz????

2022. dec. 9. 12:51
 7/7 A kérdező kommentje:
Az ismerős is szedi és adott kölcsön egy levéllel
2022. dec. 9. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!